Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Editor’s Choice: Τα νέα προϊόντα που θα κάνουν το φθινόπωρό σου ομορφότερο!

Ο Σεπτέμβρης ήρθε και δεν κατάλαβα πώς πέρασαν ήδη οι 3 πρώτες μέρες του. Αυτό που κατάλαβα πολύ καλά όμως, είναι ότι σήμερα ξημέρωσε Παρασκευή και ήρθε η ώρα για το editor’s choice που έχω καιρό να κάνω.

Όπως ήδη ξέρεις, κάθε εβδομάδα, το γραφείο μας γεμίζει με τις νέες αφίξεις της ομορφιάς και μέρος της δουλειάς μας, είναι να τα δοκιμάζουμε όλα! Αυτό έκανα και εγώ από την ημέρα που επέστρεψα στην Αθήνα (4 μέρες έλειψα) και είμαι έτοιμη να σου μιλήσω για τα αγαπημένα μου προϊόντα so far.

Η νεότερη άφιξη!

Όσο σου ετοίμαζα αυτό το άρθρο, ήρθε και αυτό το πακέτο από την αγαπημένη Caudalie! Σου το δείχνω τώρα για να σου μιλήσω για αυτό την επόμενη εβδομάδα που θα ασχοληθούμε με τη λιπαρότητα και τα σπυράκια!

Εδώ μιλήσαμε για το κόκκινο κραγιόν που μπορεί να αλλάξει τη μέρα σου

Συνεχίζοντας λοιπόν, από όλα τα προϊόντα που έφτασαν στα χέρια μου τον τελευταίο καιρό, ξεχώρισα εκείνα που θα κάνουν το φθινόπωρο (το δικό μου και το δικό σου) πολύ ομορφότερο.

Διάλεξα πολλά…

Με ξετρέλανε ένα nude βερνίκι και ένα νέο, nude κραγιόν (#αναμενόμενο). Αγάπησα έναν νέο ορό και ένα νέο άρωμα μεθυστικό. Ξεχώρισα μία πολυχρηστική μάσκα και μία πολυτελή κρέμα ενυδάτωσης για τα μαλλιά.

Ακόμα, σου δείχνω πώς να φροντίσεις για το περιβάλλον με μία νέα άφιξη, με ποιο προϊόν θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια και τέλος, ποιο lip balm δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου αυτή τη σεζόν.

Αντί να μακρηγορώ όμως και να σου κουράζω, σε προσκαλώ να κάνεις ένα ακόμα scroll για να δεις τα προϊόντα στην παρακάτω gallery, να διαβάσεις για αυτά και να τα βάλεις στη λίστα με τα ψώνια σου.

Διάβασε εδώ ένα tip για να μην μουτζουρώνεις το μακιγιάζ σου


Πηγή