Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Editors' Picks: 15+2 αρώματα που πρέπει να μπουν στη Χριστουγεννιάτικη Wish List σου!

Τα Χριστούγεννα είναι και επισήμως η εποχή των δώρων! Και για να διαβάζεις αυτό εδώ το άρθρο, σίγουρα θα σκέφτεσαι να βάλεις μέσα στη χριστουγεννιάτικη wish list σου ένα νέο αρωματικό σύντροφο. Οι επιλογές πολλές και ξεχωριστές. Κι αν ψάχνεις από που να ξεκινήσεις… τότε, σου δείχνουμε τις δικές μας, αγαπημένες αρωματικές προτάσεις!

 

1.Gucci Guilty Platinum Edition: Πρόκειται για τη συλλεκτική έκδοση του δημοφιλούς αρώματος με την υπογραφή του οίκου Gucci. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε τις κρεμώδεις και ντελικάτες νότες της πασχαλιάς, τη λουλουδάτη αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος, που τώρα είναι εμπλουτισμένη με άγριες φράουλες.

2.YSL Mon Paris: Μια νέα, ανατρεπτική ερμηνεία του κλασικού chypre, που δημιουργήθηκε όχι από έναν, αλλά από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς: τον Olivier Cresp, την Dora Baghriche και τον Harry Fremont. Ένα σύγχρονο λουλουδάτο και φρουτώδες chypre, που ταυτόχρονα είναι συναρπαστικό, ελκυστικό και απόλυτα σαγηνευτικό.

3.Chanel No 5 L’EAU Eau de Parfum: Είναι η νέα γενιά του Chanel N ° 5, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξεχνάμε τι υπήρχε στο παρελθόν… Απευθύνεται στην πολύπλευρη, με καλλιτεχνική φύση, ευαίσθητη και ανίκητη γυναίκα, που κινείται ανάμεσα στην κομψότητα και την υπερβολή, που είναι γεμάτη εκπλήξεις και συνεχώς ανακαλύπτει τον εαυτό της!

4. Wonderlust του Michael Kors: Το ολοκαίνουριο άρωμα του Michael Kors συμβολίζει την «ατέρμονη επιθυμία για περιπέτεια, ρομαντισμό, και ανακάλυψη.  Πολυτελή λευκά άνθη (όπως το γιασεμί) και πιο spicy νότες (ροζ πιπέρι) ενώνονται σ’ ένα άρωμα που σε καλεί να είσαι σαγηνευτική, με αυτοπεποίθηση και πάντα σέξι.

 

perfume 2

1.Rosa Nobile Eau de Parfume του οίκου Acqua di Parma: Ένα eau de parfum εκλεπτυσμένο και διαχρονικό που υμνεί την ομορφιά της έμφυτης θηλυκής γοητείας, που εκπροσωπούν την Ιταλική αριστοτεχνία και γνώση. Φόρος τιμής στον “βασιλιά των λουλουδιών”, το Τριαντάφυλλο, αποκαλύπτει στο άρωμα αυτό όλη την πολυτιμότητα και την κομψότητά του, ενώ παράλληλα στην καρδιά, βρίσκονται έντονες και βελούδινες αποχρώσεις από Παιωνία, Βιολέτα και Κρινάκι του Αγρού.

2.Korres L’ Eau De Parfum 20: Τιμώντας το ταξίδι 20 ετών της μάρκας, το Τριαντάφυλλο μεταμορφώνεται αυτή τη φορά στην καρδιά του limited edition αρώματος. Με επίκεντρο τη ρομαντική πλευρά του Ρόδου, οι αέρινες νότες του κόκκινου άνθους συναντούν τη γλυκύτητα της Βανίλιας. Ποιητική αρμονία από βελούδινα αρώματα, ένας ύμνος στη θηλυκότητα και ευαισθησία που ολοκληρώνεται με τη φρεσκάδα της Παιώνιας και του Βερίκοκου.

3. Orchid Soleil του οίκου Tom Ford: Το πάθος του Tom Ford για την ακαταμάχητη μαύρη ορχιδέα επιστρέφει θριαμβευτικά με το Orchid Soleil, που θα φέρει το καλοκαίρι μέσα στο καταχείμωνο! Με νότες βάσης τη βανίλια, το πατσουλί, το κάστανο και την ορχιδέα , το Orchid Soleil θα σε κάνει μετράς αντίστροφα για τις ηλιόλουστες μέρες στην αμμουδιά.

4. Marc Jacobs Divine Decadence: Αισθησιακό, πολυτελές και προκλητικό, το νέο άρωμα του οίκου αποτελεί μία ζωηρή έκφραση πολυτέλειας και απόλαυσης, που δε γίνεται να μην λατρέψεις με την πρώτη ματιά, ήδη από τη σμαραγδί συσκευασία του (που ναι, θυμίζει τσαντάκι). Ζωηρό, λουλουδάτο συνδυάζει στις νότες κορυφής εκχύλισμα σαμπάνιας, ανθό πορτοκαλιού και περγαμόντου, ενώ την καρδιά του αρώματος αιχμαλωτίζει ένα μπουκέτο από ξεχωριστά λευκά άνθη, όπως η γαρδένια, η ίριδα, η λευκή ορτανσία και το αγιόκλημα. Τέλος, εξωτικές νότες από σαφράν, βανίλια και υγρό κεχριμπάρι στη βάση ολοκληρώνουν το πολυτελές άρωμα.

perfume 1

1. Aromatics Black Cherry της Clinique: Το νεότερο μέλος της οικογένειας Aromatics είναι ένα άρωμα ισορροπημένο και λαμπερό, όπου η απαράμιλλη και σπάνια ουσία του αποδίδεται στην ένταση του μαύρου κερασιού. Έντονο και σαγηνευτικό, χάρη την πολύ καλή επεξεργασία των λουλουδιών και των ζεστών αισθησιακών μπαχαρικών, είναι εμπνευσμένο από τη γυναίκα που αναζητά το εξαίσιο και το εξωτικό!

2. Aerin, Tangier Vanille: Το νέο άρωμα της Aerin Lauder θα σε ταξιδέψει μέχρι το Μαρόκο μέσα από τις «ζεστές» αρωματικές νότες του. Πιο συγκεκριμένα οι νότες βανίλιας Μαδαγασκάρης με περγαμόντο, κεχριμπάρι και musk που συνδυάζει, δημιουργούν ένα φυσικό και νετλικάτο άρωμα, που κάθε γυναίκα μπορεί να το φορά σε καθημερινή βάση!

3. Good Girl του οίκου Carolina Herrera: Δημιουργημένο από τη διάσημη αρωματοποιό Louise Turner, το άρωμα του οίκου είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και μυστηριώδες. Οι γλυκές, σαγηνευτικές ιδιότητες του γιασεμιού από τη μία πλευρά και το πλούσιο αρωματικό κακάο από την άλλη, αντιπαρατίθενται προσδίδοντας άμεση ζωντάνια. Όσο για το μπουκάλι… Ένα πανύψηλο στιλέτο σε σκούρο μπλε χρώμα με χρυσό τακούνι συμπληρώνει την αισθησιακή, γεμάτη αυτοπεποίθηση, θηλυκή και δυναμική φύση του αρώματος.

4. My Burberry Black: Αυτή η έντονη και αισθησιακή ερμηνεία του εμβληματικού αρώματος My Burberry συνδυάζει την ευωδία του ηλιόλουστου άνθους γιασεμιού με νέκταρ ροδάκινου και τόνους τριαντάφυλλου. Η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του My Burberry αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά, ενώ το πατσουλί σε πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα ολοκληρώνει το άρωμα, αναδίδοντας μια μεστή και σαγηνευτική ευωδία. Όσο για το μπουκάλι, αντανακλά στο σχεδιασμό του τις λεπτομέρειες της εμβληματικής μαύρης γκαμπαρντίνας Heritage της Burberry.

 

perfume 3

1. La Femme Prada: Ένα νέο άρωμα από το θρυλικό οίκο που εκφράζει απόλυτα τους κώδικες του οίκου Prada σε όλα τα επίπεδα: Από το εμβληματικό λογότυπο Prada Milano, το μοναδικό δέρμα Saffiano, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έως και τα χρώματα: άσπρο και μαύρο όπως το πάτωμα check floor που συναντάμε στις boutique Prada ανά τον κόσμο. Ylang-Ylang, μπαχαρικά, κερί μέλισσας, βανίλια tuberose συνδυάζονται με το vetiver δημιουργώντας ένα άκρως σαγηνευτικό οσφρητικό αποτέλεσμα.

2. Jean Paul Gaultier Classique Essence de Parfum: Στο κλασικό άρωμα του οίκου που όλοι γνωρίζουμε και περιστρέφεται γύρω από τρεις νότες: τζίντζερ (στην κορυφή), άνθη πορτοκαλιάς (στην καρδιά) και βανίλια (στη βάση), προστέθηκε το γιασεμί και τα πολύτιμα ξύλα κάνοντάς το ακόμη πιο εθιστικό.Παράλληλα, αλλάζουν και οι σιλουέτες υιοθετώντας μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

3.The Scent for her του οίκου Hugo Boss : Το νέο, γυναικείο άρωμα του οίκου αντλεί την έμπνευσή του από την τέχνη της αποπλάνησης και στην ουσία είναι η γυναικεία εκδοχή του αντίστοιχου ανδρικού αρώματος. Σχεδιασμένο με στόχο να απελευθερώσει την ελκυστική δύναμη που κρατά μια γυναίκα μέσα της, το Μελένιο Ροδάκινο, η Φρέζια, ο Οσμανθός και το Ψημένο Κακάο αρχίζουν να αποκαλύπτονται διεγείροντας τις αισθήσεις ακόμη περισσότερο.

4.ck one gold: Αυθεντικό, επιχρυσωμένο, τολμηρό, η συλλεκτική αρωματική έκδοση του ck one  είναι “απελευθερωμένη” από τους παραδοσιακούς κανόνες,  καθώς αναμειγνύει την ενέργεια των δύο φύλων, δημιουργώντας ένα unisex, γοητευτικό άρωμα, που υπόσχεται λίγη χρυσόσκονη για όλους μας. Δροσερό, χυμώδες και συνάμα ξυλώδες κλείνει μέσα του τη χρυσή γοητεία της λαμπερής, νέας γενιάς.

5. Sensai The Silk: Το άρωμα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην αρωματική ερμηνεία του αγνού μεταξιού, στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ιαπωνική κουλτούρα. Φρούτα και μπαχαρικά όπως το περγαμόντο, το αχλάδι και το ροζ πιπέρι ξυπνούν τις αισθήσεις, ενώ ένα φωτεινό μπουκέτο λουλουδιών με παιώνια, lilly of the valley, ορχιδέα και κεχριμπάρι, αγκαλιάζει το δέρμα σα μετάξι. Τέλος, το κεχριμπάρι κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σύνθεση του.

 


Πηγή