Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

How to: Πώς να βάλεις σωστά το highlighter για να λάμψει το πρόσωπό σου

 Το highlighter αποτελεί μια απο τις πιο πρόσφατες αφίξεις στα νεσεσέρ μας που στόχο έχει να δώσει λάμψη στο πρόσωπό μας και να τονίσει τα πιο ωραία μας χαρακτηριστικά. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πέρα από τη σωστή επιλογή του προϊόντος, θα πρέπει να είμαστε και πολύ προσεκτικές με την τοποθέτησή του.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να τονιστούν με το highlighter και για να μην αγχώνεσαι, δες την παρακάτω φωτογραφία:

Όπως βλέπεις τα σημεία που πρέπει να το τοποθετήσεις είναι κομβικά. Τα ζυγωματικά αποτελούν το no1 σημείο που θα πρέπει να τονίσεις κι αυτό γιατί θα αναδείξουν τις γωνίες του προσώπου σου και σε συνδυασμό με το σωστό contouring θα απογειώσουν τα «κοψίματά» σου. Παράλληλα, μια πινελιά λάμψης κάτω από τα φρύδια σου θα τονίσει το βλέμμα σου και θα το ξεκουράσει. Όσο για τη μύτη.. καλό θα ήταν να μην την τονίσεις ιδιαίτερα αν δεν αποτελεί «ατού» του προσώπου σου, και να δώσεις έμφαση στο πηγούνι – που θέλει και αυτό τη λάμψη του.

Πιο συγκεκριμένα, ψηλάφισε το κόκαλο των ζυγωματικών και τοποθέτησε το highlighter ακριβώς από πάνω του. Στόχος είναι να δείχνουν τα ζυγωματικά σoυ σμιλεμένα και τοποθετώντας το προϊόν λάμψης στο ψηλότερο σημείο τους να τα κάνεις να δείχνουν τονισμένα και ψηλότερα. Πρόσεξε να μην το βάλεις χαμηλότερα γιατί θα καταλήξεις με τεράστια μάγουλα και κανένα bronzer δε θα σε σώσει.

Δες ακόμα:

Σου αρέσουν οι παλέτες μακιγιάζ; Αυτές είναι οι top της αγοράς

Κρέμες με χρώμα για μάτια και πρόσωπο: Δες ποιες να αποκτήσεις

Τα 3 eyeliners που αξίζει τώρα να δοκιμάσεις


Πηγή