Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Khloé Kardashian: Ποια προϊόντα ομορφιάς κουβαλάει πάντα στην τσάντα του γυμναστηρίου της;

 Τα τελευταία χρόνια η Khloé Kardashian έχει εξελιχθεί σε «fitness aficionado» και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς τόσο από τις street style εμφανίσεις της (δύσκολα αποχωρίζεται το αθλητικό της outfit) όσο και από τη μεγάλη απώλεια κιλών . Όπως παραδέχεται η ίδια στις συνεντεύξεις της γυμνάζεται πολύ σκληρά σε καθημερινή σχεδόν βάση, ενώ κάθε φορά μοιράζεται τα μυστικά της μέσα από το προσωπικό της app.Αυτή τη φορά μάλιστα αποκάλυψε ποια είναι τα beauty must-haves της τσάντας του γυμναστηρίου της;

Ξηρό σαμπουάν: Ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος, η Khloe το ξέρει πολύ καλά και γι αυτό αποκαλύπτει το μυστικό που κάνει τα μαλλιά της να δείχνουν τέλεια μετά από μία σκληρή προπόνηση με πολύ ιδρώτα(προσωρινά τουλάχιστον)! «Όταν δεν έχω χρόνο να λούσω τα μαλλιά μου, απλά ψεκάζω με το ξηρό σαμπουάν και είμαι έτοιμη.» Το αγαπημένο της; Το Psssst! Που κοστίζει περίπου 8 δολλάρια.

Αποσμητικό: Η Khloe παραδέχτηκε επίσης, ότι κουβαλάει αρκετά αποσμητικά στην τσάντα του γυμναστηρίου της. «Έχετε δει πόσα αποσμητικά έχω μαζί μου; Το Secret Outlast Xtend Completely Clean Invisible Solid είναι must-have της τσάντας μου.»

Gel καθαρισμού: Το μυστικό για να προλάβει τα σπυράκια μετά την εξαντλητική προπόνηση αλλά και να εξαλείψει τα στίγματα και τις ατέλειες. «Ιδρώνω πολύ μετά από μία έντονη προπόνηση. Δεν θέλω οι πόροι μου να φράξουν και κατ’ επέκταση να βγάλω σπυράκια. Γι αυτό το λόγο ξεπλένω πάντοτε το πρόσωπό μου με ένα καθαριστικό gel. Μου αρέσει να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου πραγματικά σφριγηλή.» Όσο για το αγαπημένο της gel καθαρισμού; Το Blue Herbal Gel Cleanser της Kiehl’ s προλαμβάνει τα σπυράκια, χάρη στη φόρμουλά του με σαλικυλικό οξύ.

 

2nd panel complex khloekardashian shot3 0500 vn2

Αντισηπτικό: «Το στυπτικά προϊόντα είναι αρκετά ισχυρά, έτσι τα χρησιμοποιώ με φειδώ-ως επί το πλείστον μετά το ξύρισμα, για να αποφύγω τις κοκκινίλες ή τα κοψίματα. Μπορεί να μυρίζει σα φάρμακο αλλά λειτουργεί τέλεια!»

Ενυδατική κρέμα: Μετά την Kim, η Khloe έρχεται να δηλώσει λάτρης της ενυδατικής κρέμας La Mer (Creme de La Mer ) μιας και εκτός του βασικού σκοπού της (ενυδάτωση) «μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες».

 


Πηγή