Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Kim Kardashian:Αυτό είναι το πιο τρελό μανικιούρ που έχει κάνει ποτέ της!

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα –τα Χριστούγεννα περίπου- η Kim Kardashian εμφανίστηκε στο ετήσιο πάρτυ που κάνει η μητέρα της Kris Jenner, φορώντας ένα χρυσό φόρεμα που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της και παρουσιάζοντας μας για πρώτη φορά ένα σκουλαρίκι στη μέση του κάτου χείλους της.

Επρόκειτο για μία από τις τρέλες που κάνει κατά καιρούς η reality star, το οποίο όμως αποχωρίστηκε μετά από κάποιες εβδομάδες. Κι εκεί που ήμασταν σίγουρες πως τα έχουμε δει όλα πια απόο την Kim να σου ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram με το καινούργιο της μανικιούρ.

Αν είσαι φαν της Kim ίσως και να το έχεις δει ήδη, αν πάλι όχι τότε στη συνέχεια αυτού του κειμένου θα δεις ποιο ήταν. Και αφού λοιπόν η σταρ αποχωρίστηκε το lip ring της είπε να κάνει κάτι ακόμη πιο extreme. Σκουλαρίκια στα νύχια της. Και όμως είναι αλήθεια! Η Kim μας εξέπληξε γιατί συνήθως προτιμά το μονόχρωμο μανικιούρ, ωστόσο είπε για μία ακόμη φορά να πρωτοπορήσει.

Μεταξύ μας δεν ήταν και ιδιαίτερα καλαίσθητο μιας και σίγουρα θα σε δυσκολεύει στο να κάνεις πολλά πράγματα (όπως να φας, να ανακατέψεις τα μαλλιά σου, να χρησιμοποιήσεις το pc σου κ.ο.κ), αλλά αού άρεσε σε εκείνη εμάς μας περισσεύει.

Δες το βίντεο που κοινοποίησε:

 

#kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #london #paris #milan #newyork #la #miami #atlanta #kimye #kuwtk #kardashians #lifestyle #style #fashion #blondehair #nailsart #nails #glam #secretproject #beauty

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian Snapchats (@kimksnapchats) στις Ιαν 25, 2017, 11:37μμ PST


Πηγή