Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#LatteNails γιατί σήμερα θέλουμε κάτι πολύ δροσερό!

Σήμερα είναι η πιο καυτή –μέχρι στιγμής- ημέρα του καλοκαιριού! Οι πόλεις «βράζουν» και αν βρίσκεσαι σε κάποια παραλία σε ζηλεύω!

Εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είμαι στο γραφείο και μόλις παρέλαβα τον super παγωμένο latte που χρειάζομαι για να μπορέσω να συνεχίσω να λειτουργώ.

via GIPHY

Εδώ μπορείς να δεις τι κάνουν τα παγωμένα globes για να δροσιστείς

Αυτός ο παγωμένος καφές-βάλσαμο ήταν που μου έδωσε την ιδέα για το θέμα του σημερινού daily nailspiration. Με το Ice-Ice Baby να παίζει από τα ακουστικά μου, άρχισα την αναζήτηση!

Easy Breezy

#LatteNails λοιπόν και το να βρω αυτά που έψαχνα ήταν ευκολότερο από ότι νόμιζα. Πίστευα ότι είναι κάτι ΠΟΛΥ συγκεκριμένο και ίσως να μην μου κάνουν το χατίρι οι artists του Instagram.

Αμέσως όμως, μόλις πληκτρολόγησα το hashtag στο search bar, η οθόνη μου γέμισε με τέλεια σχέδια σε καφέ, nude και λευκούς τόνους που έμοιαζαν με παγωμένους latte.

Ακόμα, αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να τα αντιγράψεις… Ξανασκέψου το. Είναι από τα πλέον εύκολα –και super chic– σχέδια που θα λατρέψεις.

Εδώ έχουμε μερικά ακόμη super cool μανικιούρ

Βέβαια, αν μας ρωτάς, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις DIY αλλά μπορείς να το έχεις στα υπόψη για το ΣΚ (ελπίζουμε να είναι λιγότερο καυτό).

Με ένα ακόμα scroll μπορείς να δεις όλα τα σχέδια που συγκέντρωσα για εσένα αφού φτιάξεις και για τον εαυτό σου ένα δροσιστικό ρόφημα για να ξεδιψάσεις.

Και υπομονή queen, αυτό είναι το Ελληνικό καλοκαίρι: Καυτό, ρομαντικό και ατελείωτο!

Δες εδώ πώς θα κάνεις ένα τέλειο nail art για εσένα που θα ντυθείς νυφούλα


Πηγή