Πέμπτη , 28 Οκτώβριος 2021

LFW: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στις πασαρέλες

Το Λονδίνο, είναι το πιο…ριζοσπαστικό από τις «Big Four», τις μητροπόλεις της μόδας Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι και για αυτό το λόγο, τα beauty looks της συγκεκριμένης εβδομάδας είναι αυτά για τα οποία ανυπομονούμε.

Οι MUA που εργάζονται στα παρασκήνια στο LFW απολαμβάνουν απόλυτη δημιουργική ελευθερία και τολμούν να προσθέσουν εντυπωσιακά, πρωτότυπα και otherworldly στοιχεία στη δουλειά τους.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by London Fashion Week (@londonfashionweek)

A season to remember

Αυτή η σεζόν –φυσικά- δεν ήταν διαφορετική. Μεγάλες δομημένες πλεξούδες, μακιγιάζ που δεν υπακούει σε κανέναν κανόνα, ζωγραφιές, ανύπαρκτα φρύδια και άλλα πολλά συνέθεσαν τα πιο υπέροχα beauty looks για φέτος.

LFW: H aquatic-inspired SS22 συλλογή του David Koma «ένωσε» τη μόδα με τον αθλητισμό

Και ναι, τολμούμε να το πούμε πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα fashion weeks. Δεν θα σου το πούμε όμως απλά, θα σου το δείξουμε κιόλας.

Περιμέναμε υπομονετικά να ανέβουν όλες οι φωτογραφίες στα πρακτορεία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαλέξουμε τις πιο αντιπροσωπευτικές από κάθε show.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by London Fashion Week (@londonfashionweek)

Διαλέξαμε λοιπόν 25 looks που πραγματικά αξίζει να δεις και να αντιγράψεις από σήμερα. Τι νόμιζες; Ότι θα έπρεπε να περιμένεις (και να περιμένουμε) ως την επόμενη σεζόν;

Κάνε scroll και δες τα όλα παρακάτω.  

LFW: Η SS22 συλλογή του Erdem ήταν μια «ερωτική επιστολή στην ιδιαίτερη ψυχή του Λονδίνου»




Πηγή