Παρασκευή , 31 Μάρτιος 2023

New look! Η Kim Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της

Το 2020 οδεύει προς το τέλος του σιγά-σιγά και φαίνεται πως οι celebrities δεν λένε να σταματήσουν τις αλλαγές στην εμφάνισή τους. Πραγματικά, αν αρχίσουμε να θυμόμαστε πόσες stars αποφάσισαν να αλλάξουν hair look αυτήν τη χρονιά, θα χάσουμε το μέτρημα. Άλλες άλλαξαν κούρεμα, άλλες αποφάσισαν να βάψουν σε νέο χρώμα τα μαλλιά τους και γενικά να κάνουν μια μεγάλη μεταμόρφωση αυτήν την περίεργη χρονιά.

Φαίνεται πως σε αυτό το mood βρέθηκε και η Kim Kardashian, η οποία πριν μερικές μέρες άλλαξε το χρώμα μαλλιών της. Η reality star αποφάσισε να κινηθεί σε ψυχρούς τόνους στα μαλλιά της-κάτι που δε συνηθίζει-, αφέθηκε στα χέρια του ταλαντούχου celebrity hairstylist, Chris Appleton, και έκανε μια πολύ ωραία αλλαγή στην εμφάνισή της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Βλέπεις; Η Kim Kardashian έχει πλέον ένα cool bronde χρώμα στα μαλλιά της. Στην ουσία, η Kim απέκτησε ένα φανταστικό καστανό χρώμα με λεπτά highlights, που όταν πέφτει πάνω τους φως μοιάζουν να έχουν ασημί χρώμα. Το λες ιδιαίτερο και ξεχωριστό αυτό το hair color trend είναι η αλήθεια.

Αν κι εσύ, λοιπόν, έχεις ήδη κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή εν όψει των Χριστουγέννων και της αναμονής του νέους έτους, δοκίμασε το χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian. Είναι πολύ φρέσκο, «πλούσιο» και εντυπωσιακό. Σίγουρα, θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια για αυτήν την αλλαγή. Trust us!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ
Πηγή