Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Starstruck! 10 μανικιούρ με αστεράκια γιατί θα είναι για πάντα το αγαπημένο μας nail art

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού και όλους τους μετεωρολόγους, αυτό το ΣΚ θα είναι απόλυτα ανοιξιάτικο και ηλιόλουστο. Στην αρχή πήραμε την πληροφορία με σηκωμένο φρύδι γιατί τα παιχνίδια του καιρού είναι απρόβλεπτα. Κοιτάζοντας ωστόσο έξω, καταλάβαμε ότι έλεγαν όλοι την αλήθεια και κάπως η διάθεσή μας έφτασε στο κόκκινο.

Όχι μόνο εξαιτίας του καιρού, γιατί θα μπορέσουμε να κάνουμε επιτέλους μερικές βόλτες αφού χαλάρωσαν τα μέτρα. Γι᾽αυτό αποφασίσαμε το σημερινό nailspiration να είναι εύκολο και γνώριμο, να μην σου πάρει πολύ χρόνο να αντιγράψεις τα σχέδια που θα δεις αν θέλεις και καταλήξαμε στα αστεράκια.

Είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο μας μανικιούρ και ταιριάζει σε κάθε εποχή και περίσταση, από την πρωτοχρονιά και το κόκκινο χαλί ως τα καλοκαιρινά mani-pedi.  Οι δυνατότητες μάλιστα είναι άπειρες. Μπορείς να κάνεις αστεράκια μεγάλα και μικρά, τέλεια ή ατημέλητα και φυσικά σε ότι χρώμα και υφή (glitter, mat) επιθυμείς.

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις τα πανέμορφα starry μανικιούρ που συγκεντρώσαμε για εσένα όσο περιμένεις τα τηλεφωνήματα επιβεβαίωσης για τη σημερινή βόλτα στον ήλιο!

Διάβασε ακόμα: Wedding vibes! 10 nail art που ταιριάζουν τέλεια στις νύφες της άνοιξης

 


Πηγή