Κυριακή , 15 Δεκέμβριος 2019

Τέλειο σώμα σε λίγο χρόνο; Δες πώς το απέκτησε η Κρίστεν Στιούαρτ;

Η Κρίστεν Στιούαρτ (γνωστή από τη σειρά ταινιών Twilight) είναι ιδιαιτέρως αδύνατη χωρίς αυξομειώσεις στο βάρος της. Tι έκανε, όμως, που μεταμόρφωσε εντελώς τη σιλουέτα της;
Η Κρίστεν Στιούαρτ γυμνάζεται πολύ και τακτικά πράγμα που ξεκίνησε να κάνει μετά το τέλος των γυρισμάτων και του τελευταίου Twilight. Η ηθοποιός δεν είχε γυμναστεί ποτέ πριν την ταινία “Snow White and the Huntsman”. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου έπρεπε να εμφανιστεί με ένα εντελώς άλλο σώμα το οποίο θα έπρεπε να είναι και ιδιαιτέρως γυμνασμένο..

Σε συνέντευξή της στο BBC η Κρίστεν μίλησε για τη γυμναστική που έκανε τότε αλλά και για τον πόνο που πέρασε από την πολύωρη και καθημερινή άσκηση. “Σωματικά, δεν είχα ξαναπεράσει ποτέ στη ζωή μου τέτοια πρόκληση σαν αυτή που πέρασα σε αυτή την ταινία. Κατέστρεψα το σώμα μου ενώ μέχρι το τέλος των γυρισμάτων δεν μπορούσα να κουνηθώ”, είπε.

Για να αποκτήσει ακόμα πιο λεπτή σιλουέτα και να είναι πιο γυμνασμένη έτρεχε πολύ και έκανε πιλάτες και γιόγκα. Παράλληλα δυνάμωνε τους μύες της σηκώνοντας βάρη.

Όσο για τη διατροφή της ένα από τα πράγματα που έκανε ήταν να κόψει το αλκοόλ για κάποιο χρονικό διάστημα. Κατά τα άλλα γενικότερα της αρέσε και τις αρέσει να τρώει πολλές πρωτεϊνες και λίγες θερμίδες. Λατρεύει τις πίτες τις οποίες φτιάχνει και η ίδια για τον εαυτό της και τους φίλους της.

Όταν θέλησε να χάσει κάποια κιλά για την ταινία “Snow White and the Huntsman” αυτό που έκανε ήταν να τρώει οτιδήποτε δεν προέρχεται από κουτί (λαχανικά, φρούτα, κρέας, ψάρι, κοτόπουλο) πράγμα το οποίο τη βοήθησε πάρα πολύ.

Το σώμα που απέκτησε με την άσκηση και τη διατροφή την έκανε να νιώσει για πρώτη φορά γυναίκα και όχι αγοροκόριτσο που ένιωθε μέχρι τότε. Αυτός ήταν ίσως και ο λόγος που απάτησε τον σύντροφό της, Ρόμπερτ Πάτινσον με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Snow White and the Huntsman”, Ρούπερτ Σάντερς.

 

Πηγή: faysbook.gr