Πέμπτη , 29 Ιούλιος 2021

#Trending! Αυτό είναι και επίσημα το απόλυτο nail trend του καλοκαιριού

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το daily nailspiration στο οποίο μιλήσαμε για το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ. Είναι το σχέδιο που, κανονικά, δεν συμπαθώ αλλά αγάπησα γιατί, στην πολύχρωμη εκδοχή του, είναι χαρούμενο.

Στις μέρες που μεσολάβησαν λοιπόν, κάθε φορά που έμπαινα στο Instagram, δεν υπήρχε περίπτωση να μην δω και ένα πολύχρωμο γαλλικό να περνά από το feed μου.

Σα να μην έφτανε αυτό, η αγαπημένη μου Betina Goldstein, η γυναίκα που δημιουργεί τις τάσεις, ανέβασε ένα πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ στο προφίλ της και συνοδευτικό tutorial.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

#Trending

Ναι, μπορούμε και επίσημα πλέον να πούμε ότι, το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ δεν είναι απλά μία ακόμα καλοκαιρινή τάση. Είναι η #1 τάση της σεζόν.

Δες εδώ 7 tips για να μην ξεφλουδίσει το βερνίκι σου

Φυσικά, οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις δεν έχουν τέλος αλλά, οι artists του instagram πήγαν τα πολύχρωμα γαλλικά νύχια ένα βήμα πιο πέρα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Πειραματίστηκαν και με την ίδια τη γραμμή του γαλλικού αλλά, αντί να σου τα εξηγώ, καλύτερα να σου τα δείξω. Παρακάτω έχω μερικά από τα πιο όμορφα, πολύχρωμα γαλλικά που βρήκα για να εμπνευστείς.

Κάθισε αναπαυτικά, κάνε ένα ακόμα scroll και άσε την οθόνη σου να γεμίζει αισιοδοξία και χρώμα με το απόλυτο nail art για το καλοκαίρι!

Εδώ μπορείς να δεις τέλεια cool μανικιούρ
Πηγή