Κυριακή , 1 Μάιος 2022

True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα

Το μπλε μπορεί να χρησιμοποιείται για να περιγράψει…θλιβερές καταστάσεις όμως για εμάς δεν ισχύει αυτό. Βρίσκουμε πώς το μπλε, είναι απόλυτα κομψό και «βασιλικό». Είναι το χρώμα που ταιριάζει με όλα και μπορεί να κάνει κάθε μανικιούρ super elegant, ακόμα και τα πιο Graphic που δεν βλέπεις συχνά σε ετούτη εδώ τη στήλη.

Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν σήμερα, αποφασίσαμε ότι για ακόμα μία φορά, είχε έρθει η ώρα να δούμε μπλε μανικιούρ. Εντάξει, έπαιξε ρόλο και η φωτογραφία που είδαμε στο feed μας, η οποία μας θύμισε ότι δεν φοράμε αρκετό μπλε τον χειμώνα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Do it like Tamta! Το minimal μανικιούρ που μπορείς να αποκτήσεις σε 5 λεπτά

Blue inspo

Αναζητώντας λοιπόν για λίγη Blue έμπνευση στα αγαπημένα μας accounts, ανακαλύψαμε μανικιούρ που θα θέλαμε να κάνουμε σήμερα κιόλας. Όχι, δεν καταλαβαίνεις, τα θέλουμε όλα ταυτόχρονα, πράγμα που δεν είναι εφικτό. Γι’ αυτό θα τα πάρουμε με τη σειρά και μέχρι την άνοιξη θα κάνουμε και ένα διαφορετικό κάθε εβδομάδα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Βεβαίως, δεν πρέπει ποτέ να λέμε μεγάλα λόγια σχετικά με το μανικιούρ γιατί μπορεί να μας διαψεύσει το επόμενο trend Που θα αγαπήσουμε, αλλά για τώρα color us blue. Για να δεις και εσύ τα blue nail art που μας ξετρέλαναν, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην gallery που ετοιμάσαμε για εσένα.

Είναι γεμάτη bold αλλά και διακριτικά σχέδια, για μακριά και κοντά νύχια και είμαστε βέβαιες ότι θα τα λατρέψεις όλα.

DIY Time! Ένα τέλειο Chanel nail art με αγάπη από την Betina Goldstein
Πηγή