Τρίτη , 16 Αύγουστος 2022

Vichy x Marina Raphael: H σχεδιάστρια μας μίλησε για τη συνεργασία της με τη Νο1 μάρκα Αντιγήρανσης

Από την δημιουργία της, η Vichy έχει ως στόχο της να δώσει στις γυναίκες τη δύναμη να υποδεχθούν κάθε αλλαγή στη ζωή τους γεμάτες με νεανική ενέργεια και ανεπιτήδευτη λάμψη υγείας. Ο Δρ. Prosper Haller, ιδρυτής της Vichy Laboratoires, εργάστηκε με συνέπεια και προσήλωση, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όραμά του: Να βοηθήσει κάθε γυναίκα να αποκτήσει πιο δυνατή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο της επιδερμίδας, και τον τρόπο ζωής της. Σήμερα, 89 χρόνια μετά, η Vichy συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από συνεργασίες με σύγχρονες ηρωίδες, γυναίκες που το όραμά τους αποτελεί πηγή έμπνευσης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι, πριν από ένα μήνα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Marina Raphael.

Η Marina Raphael είναι η ανερχόμενη σχεδιάστρια, προερχόμενη από την οικογένεια Swarovski, που χάρη στην πηγαία της δημιουργικότητα, κατάφερε να λανσάρει τη δική της luxury σειρά τσαντών το 2018. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Marina δημιούργησε το brand με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ομορφιά τους και να την αναδείξουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Το κοινό της όραμα με τη Vichy δεν σταματά όμως μόνο εκεί, καθώς η Marina είναι επίσης αποφασισμένη να δημιουργεί αξεσουάρ με χρήση βιώσιμων υλικών· αξεσουάρ που αντανακλούν τον σεβασμό της για το περιβάλλον, την ανθρωπότητα και τη δημιουργικότητα, όπως ακριβώς η Vichy προασπίζεται με συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.

 marinaraphaelofficial 101481313 103406951354257 5827074444882818126 n

Πώς ταυτίζεστε με τη φιλοσοφία της μάρκας; Ποιες κοινές αξίες μοιράζεστε με τη Vichy;
Η ενδυνάμωση των γυναικών είναι ένας από τους βαθύτερους στόχους του ταξιδιού που η Vichy έχει θέσει σαν εταιρία και είναι και δικός μου στόχος. Να καταφέρουμε να εμπνεύσουμε όλες τις γυναίκες του κόσμου να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να είναι ο καλύτερος τους εαυτός. Η βιωσιμότητα είναι ένα ακόμα κοινό μας. Ο πλανήτης μας είναι μεγάλος όμως αυτό δεν αναιρεί πόσο σημαντική μπορεί να είναι η συμβολή του κάθε ενός από εμάς. Εστιάζοντας στη βιωσιμότητα ικανοποιούμε την ανάγκη μας για την έμπρακτη συνεισφορά μας προς ένα καλύτερο μέλλον.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στις γυναίκες σε ό,τι αφορά την ομορφιά, μέσα από τη συνεργασία σας με τη Vichy;
Τη σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και αυτοπεποίθησης. Μέσα από την ποιότητα και δεξιοτεχνία μιας τσάντας καθώς και τη σημασία μιας ρουτίνας περιποίησης με προϊόντα Vichy, αναβλύζει μια σιγουριά. Η εξασφάλιση των αναγκών κάθε γυναίκας είτε με μία τσάντα που τη συνοδεύει και μεταφέρει τα απαραίτητα, είτε με μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης, επιτρέπει στην εσωτερική της ομορφιά να λάμψει. Θα ήθελα όμως να τονίσω και τη σημασία της φυσικής ομρφιάς. Οι τσάντες, ως αξεσουάρ, όπως και τα καλλυντικά Vichy, είναι σημαντικές προσθήκες για κάθε γυναίκα τονίζουν όμως κάτι που είναι ήδη εκεί. Συμπληρώνουν το look και ξεκλειδώνουν τη λάμψη που κρύβει κάθε πρόσωπο φυσικά.

marinaraphaelofficial 101023159 174781690616377 7341070874804363601 n

Με ποιους τρόπους έχει επηρεάσει η αισθητική της Vichy το look ομορφιάς σας, και ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν;
Η εστίαση στη φυσική ομορφιά της Vichy καθρεφτίζει απόλυτα την προσέγγισή μου σε θέματα αισθητικής, άλλωστε είμαι μόλις 21 χρονών. Μάλιστα, η σειρά Αqualia Thermal είναι μία προσωπικά αγαπημένη μου σειρά καθώς το ελαφρύ άγγιγμά των προϊόντων με τις, συνάμα, βαθιές ενυδατικές τους ιδιότητες αποτελεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ φροντίδας και περιποίησης.

Ποιο είδωλο ομορφιάς θαυμάζετε;
Οι γυναίκες τις οικογένειάς μου είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης για μένα, για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Είμαι απόλυτα ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν μάθει, όπως ότι στον πυρήνα της ομορφιάς κρύβεται η περιποίηση και η υγεία, αξίες που συμβαδίζουν με αυτές της vichy.

Τι σημαίνει για εσάς «ομορφιά»;
Ομορφιά για εμένα είναι η ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας. Υγεία και προσωπική φροντίδα.
Η ομορφιά για μένα είναι η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση. Να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο στην περιποίηση του. Βασική προϋπόθεση αποτελεί ένας υγιής τρόπος ζωής. Τόσο η συστηματική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας όσο και μια ισορροπημένη διατροφή είναι αναγκαία εργαλεία στον καθημερινό αγώνα, προς την καλύτερή σου εκδοχή.

νες

Ποια ήταν η πρώτη σας εμπειρία με το μακιγιάζ ως έφηβη;
Θυμάμαι στα 15α μου γενέθλια, έλαβα ως δώρο από μια φίλη τα πρώτα μου προϊόντα μακιγιάζ προσώπου μαζί με μια σειρά προϊόντων περιποίησης της Vichy. Η Vichy ήταν μαζί μου από την αρχή στο ταξίδι προς την φυσική μου ομορφιά, μια μοναδική εμπειρία για κάθε κορίτσι σε αυτή την ηλικία.

Ποια σημερινή τάση στην ομορφιά θα θέλατε να δοκιμάσετε;
Προσωπικά δίνω βάση στην κλασική ομορφιά. Διατηρώ μια σταθερότητα στην εμφάνισή μου γιατί θεωρώ ότι έχω καταφέρει να βρω αυτό που με εκφράζει. Παρόλο όμως που δεν πειραματίζομαι συχνά, η προσοχή μου κεντρίζεται από ορισμένες νέες τάσεις στις σκιές ματιών που κάνουν χρήση ευρηματικών συνδυασμών χρωμάτων και προσφέρουν την τέλεια νότα ζωντάνιας για να συνοδεύσει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η επιδερμίδα σας είναι εξαιρετικά φωτεινή. Ποιο είναι το μυστικό σας;
Συστηματικό πρόγραμμα στην προσωπική μου φροντίδα. Η υγεία είναι κάτι στο οποίο πάντα εστιάζω όταν περιποιούμαι τον εαυτό μου. Τα προϊόντα Vichy είναι πάντα χρήσιμοι βοηθοί στον καθαρισμό του προσώπου μου καθώς και την απαραίτητη καθημερινή ενυδάτωση. Η σειρά Aqualia Thermal είναι το… μυστικό μου.

woeraofficial 95384679 548189939462612 7557891001641632254 n

Έχετε μεγάλα σχέδια και στόχους για το 2020; Ποιο είναι το όραμα για την μάρκα σας;
Να μάθω περισσότερες τεχνικές και να πειραματιστώ με νέα σχέδια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη βιωσιμότητα των προϊόντων.

Μιλήστε μας για τη νέα βιώσιμη συλλογή MARINA RAPHAEL
Μεγάλο ποσοστό του πάθους μας για κάθε συλλογή διοχετεύεται στην διασφάλιση των βιώσιμων στάνταρντ που έχουμε κρίνει απαραίτητα. Προσπαθούμε πάντα να ακολουθούμε τα σύγχρονα μέτρα και να εξελίξουμε τις μεθόδους μας με σεβασμό στο περιβάλλον, συμμετέχοντας στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον. Συγκεκριμένα η SS20 που λανσάρουμε την τωρινή εαρινή-καλοκαιρινή περίοδο, ενσωματώνει βιοδιασπώμενα, φυσικά υλικά όπως raffia και δέρμα. Ακόμα κάνουμε χρήση eco-wool στη νέα τσάντα της συλλογής FW20 που ονομάζεται Porter.

 

1Q4A6272 copy


Πηγή