Πέμπτη , 17 Οκτώβριος 2019

Video! Δες πως θα ζωγραφίσεις τα φρύδια σου τρίχα-τρίχα

Τα φρύδια και το μακιγιάζ των φρυδιών είναι για πολλές μία πονεμένη ιστορία. Πολλές φορές, όσο και αν προσέξουμε, το αποτέλεσμα δεν δείχνει καθόλου φυσικό και φταίνε οι κινήσεις μας. Πιέζουμε πολύ το μολύβι, κάνουμε πολύ έντονο γέμισμα και γενικά τα φρύδια μας γίνονται ένα συμπαγές mess Που δείχνει αφύσικο και καθόλου ωραίο κάτω από τον ήλιο. Ο τρόπος λοιπόν για να έχεις ένα τέλειο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα είναι να ζωγραφίσεις κάθε μία τρίχα ξεχωριστά και πριν σκεφτείς «μα τι λένε αυτές οι queenettes» άκουσέ μας. Ναι, είναι χρονοβόρο αλλά όχι δεν είναι καθόλου δύσκολο και το αποτέλεσμα θα κρατήσει πολύ περισσότερο! Δες το παρακάτω Video και θα καταλάβεις…

View this post on Instagram

Dipbrow is a really versatile product. There’s a little misconception about the way this Pomade fills in brows. A lot of people think it can only do a “heavy” brow, but it’s really just about the way you apply it. What we love about it, is that it can fill in brows naturally or very dramatic, depending on your preference ?#anastasiabrows Brows shaped by @courtneyryanlosangeles ❤️ Pro Pencil base 1 Dipbrow medium brown Brushes 7B and 20 .

A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on

Όπως είδες, μιλάμε για λεπτοδουλειά που όμως αξίζει πραγματικά τον κόπο. Αν μάλιστα εξασκηθείς αρκετά, θα μπορέσεις να το καταφέρεις στον μισό χρόνο! Δοκίμασέ το στην επόμενη έξοδό σου και δεν θα ξαναβάψεις τα φρύδια σου αλλιώς!

Διάβασε ακόμα: Find your matte! Απάντα τις ερωτήσεις και μάθε τη ματ απόχρωση κραγιόν που θα φοράς όλο το καλοκαίρι
Πηγή