Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Waterproof it! 10 σούπερ αδιάβροχα μεικάπ που δεν θα ξεβάψουν επάνω στη μάσκα σου

Πριν μιλήσουμε για το μεικάπ θέλουμε να κάνουμε ένα disclaimer. Η φωτογραφία που έχουμε χρησιμοποιήσει στο εξώφυλλο δείχνει μία μάσκα που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες φωτογράφισης και σε καμία περίπτωση δεν προστατεύει από τον κορονοϊό. Επίσης, αν μας ρωτάς, δεν θα θέλαμε να φοράς μεικάπ κάτω από τη μάσκα σου αλλά αντιλαμβανόμαστε πως, πολλά κορίτσια δουλεύουν με τις ώρες φορώντας μάσκα και οφείλουν να είναι περιποιημένες.

Γι᾽αυτό λοιπόν σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε. Βλέπεις, με τη μάσκα στο πρόσωπό σου συνέχεια, το μεικάπ γίνεται ρευστό και φυσικά μεταφέρεται σε αυτή κάνοντας άσχημους λεκέδες που δύσκολα φεύγουν με το πλύσιμο. Το αδιάβροχο μεικάπ λοιπόν είναι σχεδόν μονόδρομος αλλά δεν είναι όλα τα αδιάβροχα μεικάπ έμπιστα.

Κάποια μεταφέρονται μετά από κάποια ώρα στο ύφασμα αλλά αυτά που βρήκαμε για εσένα μένουν στη θέση τους ό, τι και αν γίνει. Είναι εκεία που δεν θα σε προδώσουν ούτε και θα σε απογοητεύσουν όμως θέλουμε να προσέχεις πολύ αν επιλέξεις να τα φορέσεις.

Όπως έχουμε πει, η μάσκα δημιουργεί ένα μικροκλίμα από κάτω της και ταλαιπωρεί την επιδερμίδα σου. Φορώντας ένα αδιάβροχο και άρα βαρύ μεικάπ, την επιβαρύνεις γι᾽αυτό πρέπει να είσαι σούπερ προσεκτική και επιμελής με τον καθαρισμό σου το βράδυ. Κάνε ένα scroll παρακάτω τώρα για να δεις τα αγαπημένα μας, σούπερ αδιάβροχα μεικάπ που δεν θα σε απογοητεύσουν.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 καθαριστικά προϊόντα για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τη μάσκα


Πηγή