Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

We are calling it! Η Ελένη Μενεγάκη φοράει την αγαπημένη μας setting powder

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης του μακιγιάζ. Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει στον δρόμο ή να πάει στη δουλειά της χωρίς να έχει κάνει έστω ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Και αυτό το έχει παραδεχθεί η ίδια αρκετές φορές on air στην εκπομπή της.

Και να μην το είχε πει, ωστόσο, το… καταλάβαμε διότι μια πούδρα στον καναπέ του πλατό πρόδωσε αυτήν την «εμμονή» της.

Ωδή στο highlighter η Ελένη Μενεγάκη- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Η αγαπημένη setting powder της Ελένης Μενεγάκη

Πριν μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον ηθοποιό, Κώστα Νικούλι. Έτσι όπως καθόταν στην καναπέ, λοιπόν, είδαμε δίπλα της, κάτω από ένα μαξιλάρι, μια πούδρα σεταρίσματος του μακιγιάζ και θεωρούμε πως αυτή είναι η αγαπημένη της Ελένης. Να, δες κάτω δεξιά στη φωτογραφία!

menegaki makigiaz

Πρόκειται για τη Laura Mercier, Translucent loose setting powder, μια διάφανη πούδρα, που λειαίνει ατέλειες και λεπτές γραμμές και ολοκληρώνει ιδανικά το μακιγιάζ σταθεροποιώντας το για 16 ώρες. 

laura mercier setting powder

Το πιο πιθανό είναι η παρουσιάστρια του MEGA να την είχε δίπλα της για να σετάρει το μακιγιάζ της ενδιάμεσα στα breaks και κάπως έτσι… η πούδρα να βρέθηκε κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ.

Τι κάνει η setting powder και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις σωστά

Η setting powder είναι η πούδρα σε σκόνη που κυριολεκτικά μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ σου. Γιατί; Διότι χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα, οπότε δεν γυαλίζεις, ενώ προσφέρει και μεγάλη διάρκεια στο make up.

Για να τη χρησιμοποιήσεις σωστά, πάρε λίγη ποσότητα με ένα μεγάλο πινέλο και πέρασέ τη σε όλο το πρόσωπο, αφού έχεις τελειώσει με το μακιγιάζ σου. Προσοχή, όμως, με την ποσότητα! Λίγη πούδρα στο πινέλο αρκεί για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις κι άλλες setting powders για να κάνεις την απαραίτητη ανανέωση στο νεσεσέρ σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Η Hailey Bieber υιοθέτησε το glazed skin trend – Πώς θα αποκτήσεις κι εσύ τόσο λαμπερό δέρμα
  • Lip addiction! Τα 7 μυστικά της Angelina Jolie για juicy χείλη

Πηγή