Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

We’re calling it! Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ κούρεμα της σεζόν

Όσο καιρό βρισκόμασταν σε καραντίνα και με τα μαλλιά μας στο έλεος του Θεού, ονειρευόμασταν τα τέλεια χρώματα που θα κάνουμε, τις μεγάλες αλλαγές, τα κουρέματα και όλα τα χτενίσματα που θέλουμε. Είχαμε πάθει ένα δημιουργικό ντελίριο από τη βαρεμάρα και από το γεγονός πως είχαμε τα μαλλιά μας πιασμένα κότσο για 2 μήνες σχεδόν. Τώρα όμως που τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά και οι επιλογές μας άπειρες, παρατηρούμε πως καμία αλλαγή δεν κάναμε… Όλο λόγια είμασταν, τίποτα πιο πέρα (αστειάκι) και αυτό δεν είναι καθόλου εντάξει! 

Βλέπεις, εμείς οι άνθρωποι είμαστε πολύ προσαρμόσιμοι. Μπήκαμε σε καραντίνα και προσαρμοστήκαμε και βγαίνοντας, νιώσαμε σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Πήγαμε για την κλασική ρίζα, ίσως για ένα καθάρισμα στην ψαλίδα και τέλος. Τι απέγιναν τα όνειρά μας για καρέ και αλλαγή χρώματος; Άσε, μην απαντήσεις. Τα φοβηθήκαμε και θελήσαμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά και όμορφες. Αυτό πρέπει να αλλάξει γιατί και εμείς αλλάξαμε μέσα στην καραντίνα όσο και αν δεν το παρατηρούμε άμεσα. 

Που το πάμε αναρωτιέσαι σίγουρα και καλά κάνεις. Ήταν ο πρόλογός μας για να σου παρουσιάσουμε το κούρεμα που θεωρούμε πως όλες πρέπει να κάνουν τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ και που το κοιτάζουμε με άλλη ματιά, με άλλη εκτίμηση. Αυτό το κούρεμα είναι το κοντό, ίσιο καρέ. Στο άκουσμα και μόνο της λέξης κοντό γούρλωσες τα μάτια σου και το ξέρουμε αλλά αυτό είναι για εμάς το απόλυτο κούρεμα της σεζόν. Το βλέπουμε σε όλα τα accounts που παρακολουθούμε στο instagram και είναι αυτό που θα κάνει καλό στα μαλλιά και την ψυχολογία σου. Θα κάνει καλό στα μαλλιά σου γιατί ένα κούρεμα είναι πάντα καλό για την τρίχα και την υγεία της και θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου γιατί… Γιατί θέλει κότσια και θα σου πηγαίνει, πίστεψε μας! 

Βλέπεις, το κοντό καρέ πάει πραγματικά σε όλες και είναι πολύ ευέλικτο. Είναι το κούρεμα που το καλοκαίρι χρειάζεται minimum προσπάθεια και styling αρκεί να γίνει καλά και σωστά από τον κομμωτή σου. Ναι, πάει σε στρογγυλά πρόσωπα, ναι πάει σε όλες και για να μην μακρηγορούμε εδώ, θέλουμε να σπεύσεις στην παρακάτω gallery για να δεις όλους τους λογους για τους οποίους we’re calling it και θεωρούμε πως το κοντό καρέ είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ κούρεμα του φετινού καλοκαιριού. Κάτι μας λέει πως θα σε πείσουμε… 

Διάβασε ακόμα: 5 celebrities σου δείχνουν πώς να φορέσεις τα πιο hot καλοκαιρινά κραγιόν 


Πηγή