Δευτέρα , 8 Μάρτιος 2021

Έξυπνοι τρόποι να διπλώσετε τα ρούχα και να εξοικονομήσετε χώρο

‘Έχετε πλύνει και σιδερώσει τα ρούχα κι έρχεται η ώρα να τα τακτοποιήσετε. Λόγω έλλειψης χώρου όμως, αναγκάζεστε να τα διπλώσετε το ένα πάνω στο άλλο ή να τα κρεμάσετε σε μια ντουλάπα που ασφυκτιά.

Προκειμένου ο κόπος σας να μην πάει χαμένος, βρήκαμε μερικά έξυπνα κόλπα ώστε τα ρούχα να είναι σωστά τακτοποιημένα αλλά και διπλωμένα.

Κάλτσες

Πολλές φορές αναζητάτε τη μία κάλτσα από το ζευγάρι καθώς στο συρτάρι γίνεται χαμός. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να βρίσκετε τις κάλτσες όλης της οικογένειας σε χρόνο dt. Διπλώστε τις βάζοντας το κάτω μέρος τους μέσα στο πάνω μέρος της κάλτσας. Υπάρχει κι άλλος πρακτικός τρόπος που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Μπουφάν

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα μπουφάν, φροντίστε να τα διπλώσετε σωστά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με τα πουλόβερ.Όσον αφορά τα t-shirt ο πιο εύκολος τρόπος να τα έχετε τακτοποιημένα στο συρτάρι σας, είναι να τα διπλώσετε σωστά.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να διπλώσετε τα ρούχα σας εξοικονομώντας παράλληλα χώρο.


Πηγή