Κυριακή , 26 Ιούνιος 2022

Απίθανες ιδέες για παιδικές χριστουγεννιάτικες τούρτες γενεθλίων (εικόνες)

Μπορεί λόγω πανδημίας τα παιδικά πάρτυ γενεθλίων να έχουν περιοριστεί σημαντικά, ειδικά σε κλειστούς χώρους, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να γιορτάσετε αυτή τη σημαντική μέρα του παιδιού σας.

Αν λοιπόν έχει γενέθλια την περίοδο των γιορτών, τι καλύτερο από μια τούρτα έκπληξη, εμπνευσμένη από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει προτίμηση σε κάποιους ήρωες, μπορείτε να του ετοιμάσετε μια χριστουγεννιάτικη τούρτα υπερπαραγωγή: με δεντράκια, μπάλες, ταράνδους ακόμα και μικρούς Άγιο Βασίληδες.

Ακόμα όμως κι αν έχει εκδηλώσει μια προτίμηση μπορείτε να του ετοιμάσετε και μια δεύτερη τούρτα έκπληξη! Ποιο παιδί δεν θα ενθουσιαστεί έχοντας δύο τούρτες για τα γενέθλιά του;

Ανάλογα με την ηλικία θα επιλέξετε και τη διακόσμηση ( της τούρτας πάντα). Τα νήπια λατρεύουν τις φιγούρες που κοσμούν τις τούρτες, οπότε μπορείτε πραγματικά να μεγαλουργήσετε. Μια οικονομική ιδέα , αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, είναι να αγοράσετε μικρά παιχνιδάκια και να διακοσμήστε εσείς την τούρτα με τη γεύση που θα επιλέξετε.

Το καλό με τα παιδικά γενέθλια την περίοδο των γιορτών είναι ότι το ντεκόρ το έχετε ήδη έτοιμο: χριστουγεννιάτικο φωτισμένο δέντρο, φωτάκια, γκι, χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπαλόνια, γιρλάντες.

Επομένως η τούρτα είναι ίσως το μόνο που θα σας απασχολήσει.

Δείτε τη gallery που ακολουθεί και κάντε την καλύτερη επιλογή για τη γενέθλια τούρτα του παιδιού σας.
Πηγή