Παρασκευή , 23 Οκτώβριος 2020

Δέκα πράγματα που πρέπει να μάθουν να κάνουν όλοι οι νέοι γονείς (vid)

Οι νέοι γονείς συχνά πελαγώνουν όταν επιστρέφουν με το νεογέννητο μωρό στο σπίτι.

Η καθημερινότητά τους είναι τελείως διαφορετική καθώς πρέπει να φροντίσουν ένα μικρό πλασματάκι που είναι πλήρως εξαρτημένο από αυτούς.

Θέλοντας και μη καλούνται να μάθουν όχι μόνο να αποκωδικοποιούν το κλάμα του, αλλά και πώς να το πιάνουν την ώρα του μπάνιου, πώς να το ηρεμούν όταν κλαίει ακατάπαυστα, πώς να το αλλάζουν.

Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι αυτονόητα ούτε εύκολα για έναν νέο γονιό. Ολοι τους, μαθαίνουν στην πράξη και προσπαθούν να καταπολεμήσουν το άγχος τους για το αν τα καταφέρνουν καλά.

Για παράδειγμα, τα μωρά ποτέ δεν θα ζητήσουν άμεσα την αλλαγή πάνας, όμως με τον τρόπο του θα δείξει ότι κάτι το ενοχλεί. Παρομοίως, αν δείτε ότι το μικρό σας τρίβει τα μάτια του και χασμουριέται ταυτόχρονα, θέλει να σας πει ότι είναι  Αλλά, επειδή τα μωρά κλαίνε όταν χρειάζονται κάτι μπορεί συχνά να πιάσετε τον εαυτό σας να παρερμηνεύει τις ανάγκες τους. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, καθώς ο δεσμός θα γίνεται ισχυρότερος, θα αναπτύξετε μια ικανότητα να κατανοείτε τι προσπαθούν να πουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζουν οι νέοι γονείς:

 
Αν λοιπόν πρόκειται να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδάκι αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να το δείτε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

 
 

 


Πηγή