Δευτέρα , 27 Ιανουάριος 2020

Διαλειμματική διατροφή: Πόσο μειώνει τις πιθανότητες διαβήτη

Ο λόγος είναι ότι τα διαστήματα μεταξύ της αποχής από το φαγητό και της κατανάλωσης φαγητού συμβάλλουν στη μείωση του βάρους, αλλά και της χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα νέας επιστημονικής μελέτης, η αποχή από το φαγητό για συνολικά 14 ώρες την ημέρα και η κατανάλωση φαγητού εντός των υπόλοιπων 10, μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Πηγή