Παρασκευή , 30 Ιούλιος 2021

Μαμά φωτογραφίζει τον γιο της και το διαδίκτυο «λιώνει»

Η Victoria Lindgren είναι μία μαμά τριών παιδιών με ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media. Οι αναρτήσεις της περιγράφουν απλές καθημερινές στιγμές με τα παιδί και οι φωτογραφίες με τις κόρες και τον γιο της είναι απλά υπέροχες.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο μικρός Vince Bentley γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μάλιστα, η Victoria καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν ήξερε ο φύλο του μωρού που περίμενε και τα αποκαλυπτήρια στους διαδικτυακούς της φίλους έκανε με το ιδιαίτερο βίντεο που βλέπετε παρακάτω, μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννησή του.

 

Μέχρι και σήμερα η νεαρή μητέρα έχει μοιραστεί πολλές ακόμα φωτογραφίες του γιου της. Στις περισσότερες κυριαρχεί το λευκό και το ανοιχτό γκρι χρώμα και το αγοράκι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, πότε μόνο του και πότε με τις μεγαλύτερες αδερφές του.

Κάποιες φωτογραφίες του συγκεντρώνουν ακόμα περισσότερα likes και σχόλια, όπως αυτή που βλέπετε παρακάτω.

 

Οι φωτογραφίες της Victoria είναι ανεπιτήδευτες και όλες τραβηγμένες μέσα στο σπίτι. Αυτό ίσως που τις κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές είναι τα ιδιαίτερα ρουχαλάκια που έχιε επιλέξει για τον γιο της. Ρίξτε μία ματιά σε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί. 
Πηγή