Πέμπτη , 19 Μάιος 2022

Μπαμπάς μαθαίνει ότι θα αποκτήσει 5ο παιδί και γίνεται viral λόγω της αντίδρασής του

Ένας μπαμπάς τεσσάρων παιδιών έγινε viral στο TikTok όταν έμαθε ότι η γυναίκα του είναι ξανά έγκυος.

Η Emily κατέγραψε την αντίδραση του συζύγου της καθώς του ανακοινώνει ότι περιμένει παιδί, το πέμπτο κατά σειρά,  κι ανέβασε το βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο έκανε θραύση.

« Όταν νομίζεις ότι το τέταρτο παιδί σου είναι και το τελευταίο», σχολίασε με χιούμορ η Emily.

Η ίδια έκρυψε το τεστ εγκυμοσύνης κάτω από ένα βιβλίο που ήταν στο κρεβάτι. Όταν ο σύζυγός της μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα, του ζητά να το σηκώσει. Εκείνος χωρίς να υποψιάζεται το παραμικρό, το παίρνει στα χέρια και προς μεγάλη του έκπληξη βλέπει το τεστ και με ένα περίλυπο ύφος αναφωνεί: « Ω, όχι!».

Στη συνέχεια ακούγεται να τη ρωτάει αν όντως είναι πραγματικό ή πρόκειται για κάποια φάρσα, καθώς η γυναίκα του ανεβάζει συνέχεια βίντεο στο TikTok.

Αφού δεν καταφέρνει να βρει το κινητό που τον βιντεοσκοπεί όλη αυτή την ώρα, συνεχίζει να μονολογεί: « Αυτό ακριβώς ήταν που είχαμε ανάγκη τώρα… Πού θα το βάλουμε;», αναρωτιέται ο μπαμπάς που δείχνει να τα έχει τελείως χαμένα.

« Δεν ξέρω!», απαντάει η γυναίκα του ενώ ο σύζυγός της σε μια προσπάθεια να αστιευτεί ρωτάει :« Ποιανού είναι;» .

Σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως σπεύδει να αγκαλιάσει τη σύζυγό του, λέγοντάς της: «‘Ελα εδώ. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!».

 

@maverickmother

Husbands reaction is priceless ? I can confirm he has got over the shock & very happy ##pregnancyannouncement ##funny ##ohno##pregnant ##maverickmother

♬ Oh No – Kreepa

Το βίντεο φυσικά έγινε viral ενώ η γυναίκα του …διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι ο σύζυγός της έχει συνέλθει από το σοκ κι είναι πραγματικά χαρούμενος.


Πηγή