Δευτέρα , 18 Νοέμβριος 2019

Πέντε ξεχωριστές ιδέες για καλοκαιρινές οικογενειακές αποδράσεις

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου η πλειονότητα των κατοίκων της χώρας μας συνηθίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της, ωστόσο, ο Ιούλιος αποτελεί την κατάλληλη χρονική περίοδο για οικογενειακές αποδράσεις από την Αθήνα. Και αυτό διότι δεν υπάρχει μεγάλος συνωστισμός στις παραλίες και τα ταβερνάκια των αγαπημένων μας νησιών ή παραθαλάσσιων προορισμών.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να περάσετε μερικές ημέρες ή έστω και λίγες ώρες ξεγνοιασιάς μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτόν το μήνα, οι παρακάτω προορισμοί είναι ιδανικοί και θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Εύβοια

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η Εύβοια συνιστά μία υπέροχη επιλογή για τις οικογένειες που προτιμούν να ταξιδεύουν οδικώς. Με γραφικά χωριά, κατάφυτες πλαγιές, μαγευτικές διαδρομές και πανέμορφες παραλίες, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα γοητεύσει γονείς και παιδιά. Αν επιλέξετε να την επισκεφτείτε αλλά δεν θέλετε να περιοριστείτε στη Χαλκίδα, μην παραλείψετε να κάνετε τις βόλτες σας σε οικισμούς όπως η Στενή, οι Στρόπωνες και η Λάμαρη. Όσον αφορά τις παραλίες, η Χιλιαδού, ο Κάλαμος, το Αρμυρίχι, ο Λιμνιώνας και το Πετάλι θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr


Πηγή