Κυριακή , 5 Απρίλιος 2020

Πρώτη μέρα στο σχολείο – Αυτή η μικρή έβγαλε την ωραιότερη φωτογραφία (pic)

Μια μαμά εμπνεύστηκε από την ταινία Toy Story 4 και δημιούργησε την ωραιότερη φωτογραφία για να σηματοδοτήσει την πρώτη μέρα της κόρης της στο σχολείο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Ο Γούντι ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Άντι είτε η Μπόνι. Οπότε, όταν το καινούριο παιχνίδι της Μπόνι, που είναι καρπός χειροτεχνίας από αναλώσιμα υλικά και ακούει στο όνομα Φόρκι αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Γούντι αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Μπόνυ παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Γούντι καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει μία συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Λόλα. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Λόλα και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Γούντι και η Λόλα συνειδητοποιούν ότι οι δύο κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια,την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Στη φωτογραφία ο Woody, η Jessie, ο Buzz, ο Rex και ο Slinky Dog, την αποχαιρετούν, όπως θα έκαναν άλλωστε αν στη θέση της μικρής Hanna, βρισκόταν ο Andy.

«H Hanna λατρεύει το Toy Story, έτσι θέλησα να τους βάλω στη φωτογραφία της πρώτης μέρας στο σχολείο!», ανέφερε η μαμά Ashley στο Popsugar.com.

Τη φωτογραφία η Ashley τη δημοσίευσε για πρώτη φορά στο προσωπικό group του blogger Jill Kraus, στο Facebook.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφίας: Jill Kraus


Πηγή