Τρίτη , 25 Φεβρουάριος 2020

Τέσσερις επιστημονικά επιβεβαιωμένοι τρόποι για να τρως σκόρδο και να μην μυρίζει η ανάσα σου

Αν δεν είσαι βαμπίρ και ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν το σκόρδο, ωμό ή μαγειρεμένο μέσα στην σάλτσα για τα μακαρόνια ή πάνω στο ψωμί, ξέρεις πολύ καλά πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παρατήσεις ένα σνακ ή πιάτο με σκόρδο, από φόβο μήπως μυρίζει η ανάσα σου κατόπιν.

Οι ειδικοί του Ohio State University, έκαναν όχι μία αλλά δύο έρευνες και κατέληξαν πως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα τρόφιμα που μπορούν να κάμψουν την γνωστή σε όλους μας σκορδίλα. Αν θες να διώξεις αρχικά τη σκορδίλα από τα χέρια, δες το βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή