Τρίτη , 15 Ιούνιος 2021

Υπέροχα σκίτσα αποτυπώνουν το μεγαλείο της μητρότητας και της εγκυμοσύνης

Η Amanda Oleander έχει ξεχωρίσει για τα  μοναδικά σκίτσα που δημιουργεί. Η τελευταία της collection λέγεται “Πίσω από κλειστές πόρτες” και είναι μία σειρά από σκίτσα που περιγράφουν απλές καθημερινές στιγμές στο σπίτι.

Σε πολλές από τις δημιουργίες της πρωταγωνιστούν μία γυναίκα και ένας άντρας. Η γυναίκα διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη , όπως και η καλλιτέχνης τους τελευταίους μήνες, και στα σκίτσα αποτυπώνονται οι όμορφες στιγμές από αυτήν την περίοδο, η τρυφερότητα του μέλλοντα μπαμπά προς την έγκυο σύντροφό του και φυσικά οι αλλαγές που βιώνει η μέλλουσα μητέρα στο σώμα και τις συνήθειές της.

 

Άλλα σκίτσα της Amanda που ξεχωρίζουν είναι αυτά  που αποτυπώνουν καθημερινά στιγμιότυπα μαμάδων με τα παιδιά τους, τα οποία αναδεικνύουν ,όχι μόνο τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και τον σπουδαίο ρόλο της μητέρας στη ζωή, την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του χαρακτήρα ενός παιδιού. Σκίτσα απλά κι όμως τόσο υπέροχα.

Κι επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε στην gallery που ακολουθεί κάποια από τα σκίτσα που εμείς ξεχωρίσαμε, για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.
Πηγή