Σάββατο , 10 Ιούνιος 2023

Υπέροχες φωτογραφίες πρόωρων μωρών κάνουν το γύρο του διαδικτύου (pics)

“Ας είναι ευλογημένα αυτά τα μωρά και οι οικογένειές τους!”, είναι τα περισσότερα σχόλια που υπάρχουν κάτω από αυτές τις φωτογραφίες.

Με αφορμή το Halloween η νεογνολογική μονάδα του παιδιατρικού νοσοκομείου Children’s Hospital of Philadelphia, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των πρόωρων νεογέννητων που φιλοξενούν και όπως ήταν φυσικό έγιναν viral.

Φέτος αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική για όλους. Ακόμη για τις οικογένειες που έφεραν στη ζωή τα μωρά τους εν καιρώ πανδημίας και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι τους όπως θα ήθελαν. Θέλοντας να κάνουν καλύτερο το φετινό Halloween αυτών των οικογενειών, το Children’s Hospital of Philadelphia, έντυσε αυτά τα πρόωρα μωράκια με αποκριάτικες στολές και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στα social media.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου, αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτά τα μωρά δημοσιεύοντας το παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ, δείχνοντας πόσο όμορφα είναι, πόσο δυνατά και πως πρόκειται για μικρά θαύματα!


Πηγή