Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πώς μια μαμά θα διαχειριζόταν το αστείο στιγμιότυπο που είχε ο συνεντευξιαζόμενος μπαμπάς του BBC (vid)

Θυμόσαστε όταν τα παιδιά του Robert Kelly εισέβαλαν στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξής του στο BBC;

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε σε χρόνο dt viral, παίζοντας σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Πολλοί ακόμη θυμούνται την αντίδραση που είχε μόλις είδε τα μικρά παιδιά του να να μπαίνουν στο δωμάτιο και η σύζυγός του να προσπαθεί να τα βγάλει έξω… «διακριτικά!».

Τώρα και λίγες μέρες μετά, μία κωμική εκπομπή από τη Νέα Ζηλανδία, δημιούργησε ένα βίντεο παρωδία, δείχνοντάς μας πώς μια μαμά θα διαχειριζόταν αυτή την κατάσταση. Η Kate Wordsworth, που εμφανίζεται και στο βίντεο παρακάτω, φαίνεται να δίνει συνέντευξη, όπως ακριβώς ο Robert Kelly, όταν ξαφνικά εισβάλει στο δωμάτιο η κόρη της. Όχι μόνο δεν την απομακρύνει, όπως έκανε ο Kelly, αλλά την παίρνει αγκαλιά και αρχίζει να την ταΐζει, χωρίς να δείχνει ενοχλημένη καθόλου. Παράλληλα αρχίζει να παίζει με μια κουδουνίστρα, μόλις αντιλαμβάνεται και το δεύτερο παιδί της να εισβάλλει στο δωμάτιο με τη στράτα.

Δείτε πόσα ακόμη κάνει μπροστά στην κάμερα χωρίς να διακόψει ούτε λεπτό τη συνέντευξή της και την άποψή της για τη Νότια Κορέα. Για εμάς αυτό λέγεται multitasking. Δείτε το βίντεο και γελάστε με την καρδιά σας!


Πηγή