Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Φωτογραφίες που δείχνουν το άγχος, τη χαρά και την αγωνία ενός μπαμπά, τη στιγμή του τοκετού

Δεν είναι πάντα οι μαμάδες, αλλά και οι μπαμπάδες που περνούν από ένα μείγμα συναισθημάτων όπως το άγχος και η ανησυχία που έχουν καθώς οι σύζυγοί τους βρίσκονται στο δωμάτιο τοκετού.

Η αναμενόμενη στιγμή φτάνει και ο τρόπος που αντιδρούν στη γνωριμία με τα μωρά τους είναι ανεκτίμητη. Κάποιοι δείχνουν απίστευτη υποστήριξη και φροντίδα τη στιγμή που τους έχουν επιτρέψει να βρίσκονται δίπλα στη σύντροφό τους.

Οι παρακάτω εικόνες που αφηγούνται τις ιστορίες των μπαμπάδων χωρίς λόγια… καθώς το ύφος τους μιλά από μόνο του.

#1

Ένας μπαμπάς που τραυματίστηκε πολλές φορές στο Αφγανιστάν, τρεις μήνες πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, βρίσκει τρόπο να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τη γυναίκα του.

#2

Raw Birth Photos 2

Αυτός ο μπαμπάς ήξερε πως να βοηθήσει τη γυναίκα του, χωρίς εκείνη να του πει τι να κάνει. Η επικοινωνία τους ήταν τηλεπαθητική.

#3

Raw Birth Photos 3

Αυτή η μαμά βρίσκεται στη θέση για εξώθηση, χωρίς τη χρήση επισκληριδιου αναλγησίας ή κάποιων παυσίπονων. Αν και η μαία είναι κοντά της, ο πραγματικός βοηθός της είναι ο σύζυγός της.

#4

Raw Birth Photos 4

Αυτός ο μπαμπάς ήταν θυμωμένος και λυπημένος που η σύζυγός του, προσπαθούσε να γεννήσει επί 20 ώρες. Ήταν μια δύσκολη γέννα. Το ζευγάρι πριν, είχε χάσει τρία παιδιά. Αυτή τη φορά βγήκαν κερδισμένοι.

#5

Raw Birth Photos 5

Αυτός ο μπαμπάς, πιάνει το γιο του τη στιγμή που γεννιέται στο νερό. Το ζευγάρι ήταν σε όλη τη διάρκεια του τοκετού ενωμένο.

#6

Raw Birth Photos 6

Αυτός ο μπαμπάς βρισκόταν στο πλάι της γυναίκας του σε όλο τον τοκετό.Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε στον καναπέ. Η μαία τον ξύπνησε τη στιγμή που θα γεννιόταν ο ο γιος του στις 2 τα μεσάνυχτα… Ο ίδιος ξεγέννησε τη σύζυγό του κρατώντας πρώτος το αγοράκι του στα χέρια.

#7

Raw Birth Photos 7

Αυτό το ζευγάρι επέλεξε να μην γνωρίζει το φύλο του μωρού. Έτσι η στιγμή της γέννησης ήταν μοναδική, ειδικά όταν ο μπαμπάς είπε στην μαμά ότι απέκτησαν ένα υπέροχο κοριτσάκι.

#8

Raw Birth Photos 8

Η μητέρα αυτού του μπαμπά, περίμενε έξω από την αίθουσα τοκετού να γνωρίσει το εγγονάκι της. Ο γιος της, δακρύζει από χαρά καθώς προχωρά προς το μέρος της, λέγοντας: «Είναι υπέροχη. Απλά ειναι τέλεια, μαμά!»

#9

Raw Birth Photos 10

Αυτός ο μπαμπάς ακουμπά στο γυμνό του στήθος το γιο του, για να έχουν μια επαφή δέρμα με δέρμα!

#10

Raw Birth Photos 9

Κατά τη διάρκεια της καισαρικής, αυτός ο μπαμπάς είχε το χέρι του επάνω στη σύζυγό του και έπειτα αγκάλιασε τρυφερά το νεογέννητο μωράκι του.

#11

Raw Birth Photos 11

Ένα νεογέννητο μωράκι τα «λέει» μαζί με τον μπαμπά που του κρατά το μικροσκοπικό χεράκι.

#12

Raw Birth Photos 12

Αυτός ο μπαμπάς βοήθησε να γεννηθεί το μικρούλι του μέσα στο νερό. Ο ίδιος δακρύζει από ευτυχία.

#13

Raw Birth Photos 14

Αυτό ήταν το έκτο παιδί της οικογένειας. Έτσι ο μπαμπάς, δεν φοβήθηκε να κόψει τον ομφάλιο λώρο.


Πηγή