Παρασκευή , 7 Μάι 2021

Γιατί πρέπει να ψήνεις το σκόρδο προτού το μαγειρέψεις και το μυστικό για να το κάνεις (video)

Ψητό σκόρδο: Το απαραίτητο στοιχείο για να νοστιμέψει κάθε πιάτο.

Τόσο καιρό που μένουμε μέσα, μάθαμε να μαγειρεύουμε καλύτερα και πιο νόστιμα. Και μιας και ήρθε η ώρα να χτίσουμε το bikini body που θέλουμε, προσπαθούμε να κάνουμε πιο νόστιμο το φαγητό με μπαχαρικά και σάλτσες γεμάτες θερμίδες.

Μια ωραία ιδέα που μπορεί να μην έχεις ακόμα δοκιμάσει είναι το ψητό σκόρδο σε μορφή νιφάδων που θα κάνει πιο νόστιμο ακόμα και το πιο στεγνό κομμάτι κρέατος.
Το ψητό σκόρδο έχει φτάσει να πωλείται και σε συσκευασίες στα μάρκετ του εξωτερικού αλλά εσύ μπορείς να το φτιάξεις εύκολα στον φούρνο ή τα μικροκύματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή