Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024

Παγώνη: «Πάμε για Χριστούγεννα με κοκτέιλ γρίπης, κορωνοϊού και ιώσεων»

Για «κοκτέιλ» γρίπης και κορωνοϊού τα Χριστούγεννα έκανε λόγο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, που συνέστησε εμβολιασμό και χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παγώνη τόνισε μιλώντας στον Σκάι πως «κάθε σπίτι έχει πλέον κι έναν άρρωστο ή από γρίπη ή από covid ή από άλλες ιώσεις», ενώ για τα σχολεία τόνισε πως κάθε χρόνο υπάρχει έξαρση με τις ιώσεις, απλώς πλέον ασχολούμαστε περισσότερο λόγω του ότι συνυπάρχουν με τον κορωνοϊό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοκτέιλ κορωνοϊού, γρίπης και ιώσεων

«Τα παιδιά τη γλίτωσαν δύο χρόνια με τις μάσκες που φορούσαν στο σχολείο», συμπλήρωσε. Ακόμη είπε πως πηγαίνουμε για Χριστούγεννα με κοκτέιλ κορωνοϊού, γρίπης και ιώσεων. Μάλιστα, για τις ιώσεις είπε ότι αυτή την περίοδο τα παιδιά τις μεταφέρουν από το σχολείο στο σπίτι και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Εμβολιασμός και μάσκες

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ συνέστησε τους πολίτες να έχουν πάντοτε μαζί τους μάσκα όταν πρόκειται να επισκεφτούν χώρους με πολύ κόσμο, ενώ για τον εμβολιασμό είπε: «Οι άνω των 60 πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό και αυτή την εβδομάδα να τελειώνουν και με το εμβόλιο της γρίπης, γιατί Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα υπάρχει έξαρση».

Δείτε τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη


Πηγή