Πέμπτη , 3 Δεκέμβριος 2020

Συνταγή για παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):

70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

400 ml ζαχαρούχο γάλα ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

 

Για γεύση σοκολάτα:

300 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

 

Για γεύση μπανάνα:

3 λιωμένες μπανάνες ώριμες

1 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

 

Για γεύση καραμέλα:

100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

 

Για γεύση φυστικοβούτυρο:

150 γρ. φυστικοβούτυρο, crunchy


Πηγή