Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι άντρες με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ

Η προσωπικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουν οι άνδρες αν θέλουν να κάνουν με μεγαλύτερη συχνότητα σεξ σύμφωνα με νέα μελέτη την οποία εκπόνησε το πανεπιστήμιο τεχνολογίας του Κουίνσλαντ.

Η μελέτη βασίστηκε πάνω στα ευρήματα μιας δημοσκόπησης που διεξήχθη στην Αυστραλία το 2016 σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, στην οποία έλαβαν μέρος 3.000 άνδρες και 1.500 γυναίκες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι επιστήμονες είναι πως τα αρσενικά που είναι πιο εξωστρεφή, ευσυνείδητα και συναισθηματικά σταθερά, φέρεται να είχαν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ με μεγαλύτερη συχνότητα.

Όπως ανέφερε η ψυχαναλύτρια Bianca Rodriguez αυτά τα χαρακτηριστικά προσελκύουν τις γυναίκες.

«Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια, θέλουν τα συναισθήματά τους να είναι αγαπητά», δήλωσε χαρακτηριστικά στη NY Post. «Οι γυναίκες είναι πιο διακριτικές από τους άνδρες όταν πρόκειται για το σεξ και ψάχνουν σε έναν άνδρα χαρακτηριστικά που θα υποδεικνύουν σταθερότητα».

Σύμφωνα με τη μελέτη, η προσωπικότητα παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην ποσότητα του σεξ που έχουν οι άνδρες. Για τις γυναίκες, η ευχάριστη προσωπικότητα αποτελεί το μοναδικό χαρακτηριστικό που αυξάνει τις πιθανότητές τους για ζευγάρωμα.

«Τα ευρήματα της έρευνάς μας υποδεικνύουν ότι η μεγαλύτερη διακύμανση των ανδρικών χαρακτηριστικών και των ιδιαίτερων συνδυασμών τους μπορεί να προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα για τους άνδρες, όχι απαραίτητα όμως για τις γυναίκες», σημειώνει ο Διδακτορικός φοιτητής του πανεπιστημίου τεχνολογίας του Κουίνσλαντ, Stephen Whyte.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή