Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Alysha Bandy γύρισε την πλάτη στη Μύκονο για το Μπαλί

Εσύ τι θα έκανες στη θέση της;

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Πως το μυαλό βρίσκεται ήδη αλλού. Διότι τίμια τα τριήμερα αλλά είναι σφηνάκια μπροστά στο μεθύσι των διακοπών. Το σώμα, η ψυχή και το μυαλό χρειάζονται πραγματική ξεκούραση. Ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις, από την εκνευριστική κίνηση και τα άγχη της καθημερινότητας. Σε λιγότερο από 2 μήνες η πόλη θα αδειάσει. Τα πλοία από τον Πειραιά και τη Ραφήνα για τις Κυκλάδες θα φεύγουν γεμάτα και τα stories στο Instagram θα πάρουν φωτιά.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alysha Bandy (@alyshabandy_)

 

Ωστόσο αν θέλεις το κάτι διαφορετικό, αν επιζητάς να μην πετύχεις όλη την Αθήνα στο νησί, τότε μπορείς να αντιγράψεις το παράδειγμα της Alysha Bandy. Το μοντέλο από την Αυστραλία που έφτιαξε βαλίτσες και μένει μόνιμα στο Μπαλί. Σ’ εκείνον τον επίγειο παράδεισο που ο χρόνος σταματάει. Το Μπαλί για την Alysha ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Λατρεύει τη θάλασσα, τη φύση, τη γιόγκα και της αρέσει να χαλαρώνει. Οπότε το Μπαλί ήταν μονόδρομος.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alysha Bandy (@alyshabandy_)

 

Σε περίπτωση που θέλει το κάτι ξεχωριστό, τότε με χαρά την περιμένουμε στις Κυκλάδες. Για γιόγκα δεν ξέρω αλλά η θάλασσα, ο ήλιος, η άμμος και το φαγητό θα την αποζημιώσουν.

 




Πηγή