Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι Αθηναίοι απαιτούν: Φέρτε την Ιωάννα στην πρωτεύουσα! (photos)

Αν συμβεί θα μιλάμε για μεταγραφή… αεροδρομίου!

Αν έχεις λογαριασμό στο Instagram σίγουρα κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σου. Αν στην τηλεόρασή σου «πιάνεις» ΚΡΗΤΗ TV, θα την έχεις θαυμάσει στην οθόνη σου, ενώ αν μένεις στο πανέμορφο νησί θα την έχεις βάλει στην καρδιά σου.

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης». Εμείς απλά θα πούμε πως είναι ένα φρέσκο και εντυπωσιακό πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση και ονομάζεται Ιωάννα Μαλέσκου!

Η ξανθιά καλλονή βρίσκεται στο χώρο της κρητικής τηλεόρασης εδώ και μερικά χρόνια, κάνοντας εκπομπές με επιτυχία και έχει μπει για τα καλά στα… σπίτια των κατοίκων του νησιού.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η Ιωάννα διαθέτει τα πάντα! Και δεν πρόκειται για μια γυναίκα που κάνει καριέρα λόγω… εμφάνισης. Αν την ακούσεις να μιλά, η χρήση των ελληνικών της είναι εξαιρετική και σε αυτό οφείλεται η πλούσια μόρφωσή της. Άλλωστε η Ιωάννα έχει εργαστεί και ως δασκάλα στην Κρήτη, καθώς έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ.

Ποιος δεν θα ήθελε να την απολαμβάνει καθημερινά σε μεγάλο κανάλι της Αθήνας; Δεν πιστεύουμε να υπάρχει κάποιος θα πει όχι…

Πάρτε μια… γεύση στην παρακάτω gallery, ενώ αν δες να την ακολουθήσεις στο Instagram μπορείς να το κάνεις πατώντας ΕΔΩ.


Πηγή