Τετάρτη , 5 Οκτώβριος 2022

«Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί»

Η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι η οικοδέσποινα της τελετής έναρξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που αρχίζει την προσεχή Τετάρτη. Στα 52 της χρόνια, δηλώνει ότι έχει αποδεχθεί να βλέπει το πρόσωπό της να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Παρότι, όπως τονίζει, «λέει ευχαριστώ στις επιδιορθωτικές κινήσεις».

«Όταν βλέπω την ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα (On the Milky Road, στην οποία η Μπελούτσι παίζει έναν από τους δύο βασικούς ρόλους), βλέπω ότι έχω ρυτίδες παντού γύρω από τα μάτια. Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω το πρόσωπό μου που άλλαξε στην οθόνη», είπε η ιταλίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο AFP, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ωστόσο, το βλέπω με συμπάθεια. Δεν λέω στον εαυτό μου “Ω Θεέ μου!, είναι τερατώδες”. Όχι, το βρίσκω γοητευτικό», προσθέτει η «Bellissima», όπως την αποκαλούν, στο πρόσωπο της οποίας διακρίνονται πλέον μερικές ρυτίδες.

«Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι».

Monica Bellucci ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Η διάσημη Ιταλίδα με τη χυμώδη σιλουέτα και τη μεσογειακή ομορφιά, η οποία σε ηλικία 50 ετών εντάχθηκε στον κλειστό κύκλο των «κοριτσιών του Τζέιμς Μποντ» παίζοντας στην ταινία «007 Spectre» του Σαμ Μέντες, δηλώνει ωστόσο ότι δεν έχει «σαφή θέση” όσον αφορά την κοσμητική χειρουργική.

Monica Bellucci ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

«Όταν βλέπω ώριμες γυναίκες που δεν έχουν κάνει επεμβάσεις, δεν λέω στον εαυτό μου “αυτή θα έπρεπε να κάνει ένα λίφτινγκ” αλλά λέω “αυτή είναι πολύ ωραία έτσι”. Αλλά, αντίθετα, όταν βλέπω μια γυναίκα που έχει κάνει λίφτινγκ και είναι πολύ όμορφη, λέω ‘αυτή έκανε πολύ καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτό μου μας κάνει καλό. Η πλαστική χειρουργική είναι εδώ. Αν μας κάνει χαρούμενους, γιατί να τη στερηθούμε;», προσθέτει.

Monica Bellucci ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Monica Bellucci ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

localStorage.clear();


Πηγή