Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Εξουθενωμένη η Καμίλα, φεύγει στο εξωτερικό για να ξεκουραστεί -Αναλαμβάνουν ο Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα πρόκειται να αναλάβουν τα ηνία από την εξαντλημένη βασίλισσα Καμίλα, καθώς αυτή κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά της για να φύγει για διακοπές στο εξωτερικό, γράφει η Daily Mail.

Η βασίλισσα Καμίλα κρατάει το «βασιλικό φρούριο» μετά τη σοκαριστική διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο τον Ιανουάριο, ολοκληρώνοντας 13 επίσημες υποχρεώσεις μόνη της από τότε που έγινε γνωστή η κατάσταση του συζύγου της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχει προγραμματισμένες υποχρεώσεις η βασίλισσα Καμίλα, φεύγει για χαλάρωση με την οικογένειά της

Η Καμίλα, 76 ετών, δεν έχει προγραμματίσει καμία βασιλική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα και θα περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης με την οικογένειά της πριν αναχωρήσει αύριο με ιδιωτική πτήση, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Θα επιστρέψει στη δράση στις 11 Μαρτίου για να εκπροσωπήσει τον βασιλιά στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Ο Κάρολος θα δημοσιεύσει αντ’ αυτού ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την περίσταση.

Την περασμένη εβδομάδα ηγήθηκε της βασιλικής οικογένειας στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, αφού ο Γουίλιαμ αναγκάστηκε να απουσιάζει από την τελετή λόγω ενός απροσδιόριστου «προσωπικού λόγου».

Η απουσία του δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται με τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις αρχές του έτους, ούτε με τον ξαφνικό θάνατο του Τόμας Κίνγκστον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν περίμενε να βρεθεί στα ηνία της βασιλικής οικογένειας η βασίλισσα Καμίλα, αλλά «είναι απολύτως έτοιμη»

Αυτό άφησε την Καμίλα ως την τελευταία εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που ήταν διαθέσιμη την περασμένη εβδομάδα – προκαλώντας κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη μοναρχία και ερωτήματα σχετικά με το ποιος είναι επικεφαλής σε μια περίοδο που τόσοι πολλοί βασιλικοί δεν είναι στο προσκήνιο, εκτιμά η Daily Mail.

Βασιλική πηγή δήλωσε στους Sunday Times: «Αν και δεν περίμενε να βρεθεί στη θέση να ηγηθεί της οικογένειας, η βασίλισσα είναι απολύτως έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για τον θεσμό».

«Η αντίδραση του κοινού της έδωσε ώθηση. Βρήκε αποθέματα ενέργειας που ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι είχε, και η εκτίμησή της από όσους βρίσκονται μέσα στο παλάτι έχει ανέβει στα ύψη καθώς έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες».

Άλλη πηγή, προσκείμενη στη βασίλισσα, πρόσθεσε: «Η Μεγαλειότητά της είναι θετική και αποφασισμένη να συνεχίσει όσο ο βασιλιάς είναι εκτός δημόσιων καθηκόντων. Ο βασιλιάς είναι περήφανος και χαρούμενος που βλέπει ότι τα καθήκοντα συνεχίζονται από τη βασίλισσα και την ευρύτερη οικογένεια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή