Σάββατο , 18 Ιανουάριος 2020
Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη μαμά του που έχει φύγει από τη ζωή

Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη μαμά του που έχει φύγει από τη ζωή

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κάθε μέρα, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open μεταφέρει το κέφι του για ζωή και χαρά τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συνεργάτες του.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, πριν λίγη ώρα, προχώρησε σε μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες του.

Ο δημοσιογράφος «ανέβασε» μια φωτογραφία από τα παλιά στην οποία ποζάρει στο πλευρό της μητέρας του η οποία έφυγε από τη ζωή πριν 19 χρόνια και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Έχουν περάσει 19 χρόνια που έφυγες μάνα και κάθε μέρα είσαι στο μυαλό μου????Και τι δε θα έδινα να είχες γνωρίσει τα εγγόνια σου…Θα ήσουν η καλύτερη γιαγιά όπως ήσουν και η καλύτερη μαμά του κόσμου… Αγαπήστε, αγκαλιάστε, μιλήστε, αγγίξτε, φιλήστε τους γονείς σας και καθημερινά να ευχαριστείτε τον Θεό που είναι δίπλα σας», έγραψε στη λεζάντα ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έχουν περάσει 19 χρόνια που έφυγες μάνα και κάθε μέρα είσαι στο μυαλό μου????Και τι δε θα έδινα να είχες γνωρίσει τα εγγόνια σου…Θα ήσουν η καλύτερη γιαγιά όπως ήσουν και η καλύτερη μαμά του κόσμου…Αγαπήστε,αγκαλιάστε,μιλήστε,αγγίξτε,φιλήστε τους γονείς σας και καθημερινά να ευχαριστείτε τον Θεό που είναι δίπλα σας????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος???????????? (@g.goudaras) στις
Πηγή