Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024
Ιταλός σχεδιαστής αποκάλεσε την Μαντόνα «δημόσια τουαλέτα» και ζήτησε συγγνώμη

Μαντόνα: Το συγκινητικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Η Μαντόνα πολύ συχνά χρησιμοποιεί τα social media για να επικοινωνεί με τους πολυάριθμους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, η «Βασίλισσα της ποπ» δεν έκανε μια προκλητική ανάρτηση (όπως συνηθίζει τελευταία), αλλά έστειλε ένα συγκινητικό και συνάμα αισιόδοξο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον περασμένο Μάρτιο.

Η ντίβα της ποπ μουσικής είχε πέσει από τη σκηνή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά κι έκτοτε χρησιμοποιεί πατερίτσες για να μπορέσει να περπατήσει.

Στο μήνυμά της στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με ένα απόσπασμα από το video clip του τραγουδιού Sorry, στο οποίο χορεύει ενώ κάνει roller skating, η Μαντόνα έγραψε: «Αυτό το βίντεο μου δίνει ελπίδα ότι όχι μόνο θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες μια μέρα, πολύ σύντομα, αλλά ότι θα χορεύω και θα κάνω roller skating ξανά!! Μου λείπει να είμαι η Βασίλισσα του Χορού!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This video gives me hope that not only will I be walking without crutches one day soon but also Dancing and Roller Skating Again!! I Miss being the Dancing Queen !! 💃💃💃 Having the time of my life!! 🙏🏼 #positivethinking #mindovermatter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις
Πηγή