Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλει η γυναίκα της ζωής του να μοιάζει στη μητέρα του

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλει η γυναίκα της ζωής του να μοιάζει στη μητέρα του

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο πρώτος Έλληνας Εργένης, Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρωταγωνιστής του reality του Alpha, «Bachelor» αναφέρθηκε στη ζωή του, στα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά και για το πώς φαντάζεται τη γυναίκα της ζωής του.

«Δεν μεγάλωσα ούτε πολύ εύκολα, ούτε πολύ δύσκολα. Ήμασταν μια μεσαία οικογένεια. Ως παιδί πέρναγα τα περισσότερα καλοκαίρια στη Μάνη και η αδερφή μου στην Αμοργό. Θεωρώ τη Μάνη δεύτερο σπίτι μου. Κάθε φορά που πάω συγκινούμαι. Ίσως όταν μεγαλώσω ζήσω μόνιμα στη Μάνη.

Θα είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή μου στην καθημερινότητα μετά το Bachelor. Δεν θα με αλλάξει η δημοσιότητα, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου. Από μικρός φτιάχνω μακέτες με κτίρια. Επιτέλους θα χτίσω τα δικά μου στην Αμοργό.

Θέλω η γυναίκα της ζωής μου να είναι στα πρότυπα της μητέρας μου. Η μητέρα μου είναι κούκλα, εργατική και αφοσιωμένη στα παιδιά της και στα εγγόνια της. Η μητέρα μου είναι η κολώνα του σπιτιού. Η μητέρα μου πριν μπω στο Bachelor με συμβούλεψε να είμαι ο εαυτός μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.


Πηγή