Τρίτη , 22 Νοέμβριος 2022

Όλοι θα θέλαμε έναν τόσο γαλαντόμο φίλο σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ο ωραίος του Χόλιγουντ με τα δύο Όσκαρ στο βιογραφικό του είχε φτιάξει ένα αποστακτήριο τεκίλας «εντελώς συμπτωματικά», όπως είχε πει παλιότερα.

Αυτή η «τυχαία» επιχείρηση πουλήθηκε πρόσφατα έναντι 632 εκατ. ευρώ και όπως μας είπε ο φίλος του Rande Gerber, αλλά και βασικός συνέταιρός του στην τεκίλα Casamigos, ο Τζορτζ χάρισε στους 14 στενότερους φίλους του 1 εκατ. δολάρια στον καθένα! Και για να είναι το ποσό στρογγυλό, πλήρωσε κι άλλες 300.000 δολάρια φόρο ανά άτομο ώστε να είναι πράγματι 1 εκατομμύριο το δώρο του.

Όπως είπε ο Gerber σε εκπομπή («Headliners») του δικτύου MSNBC TV: «Ο Τζορτζ αρχίζει να λέει: “Ακούστε, θέλω να ξέρετε τι σημαίνατε για μένα και τι σημαίνετε για μένα στη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας. Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου που σας έχω και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Είναι λοιπόν πραγματικά σημαντικό για μένα ότι όσο είμαστε όλοι εδώ μαζί, να δώσω κάτι πίσω. Θέλω λοιπόν όλοι να ανοίξετε τις βαλίτσες σας”».

AP_17272691523481

Ο Gerber συνεχίζει: «Όλοι μας, και οι 14, πήραμε 1 εκατ. δολάρια. Ο καθένας μας. Είμασταν σοκαρισμένοι. Τύπου “τι είναι αυτό;”. Και μας λέει “ξέρω ότι όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολους καιρούς και κάποιοι από σας συνεχίζετε να περνάτε. Δεν πρέπει να ανησυχείτε πια για τα παιδιά σας, δεν πρέπει να ανησυχείτε, ξέρετε, για το σχολείο, δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα δάνειά σας”».

Τι τύπος!

localStorage.clear();


Πηγή