Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επιμένει ο Κώστας Κοκκινάκης για το εμβόλιο του κορονοϊού: Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω

«Δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος που προβληματίζομαι» ανέφερε ο Κώστας Κοκκινάκης απαντώντας σε ερώτηση γιατί προχώρησε σε δήλωση ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού καθώς θεωρεί ότι δεν κινδυνεύει.

Ο πολίστας, στην εκπομπή «Live News» του Mega διευκρίνισε πως στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ευτυχείτε» είπε ότι στην μητέρα του που είναι πιο μεγάλη σε ηλικία και κινδυνεύει, θα της έλεγε να το κάνει.

«Από την στιγμή που είναι ένα εμβόλιο που έχει βγει εδώ και ένα χρόνο, ίσως και λιγότερο, δεν θα είμαι από τους πρώτους που θα σπεύσω. Δεν κινδυνεύω. Θεωρώ ότι είμαι σε μια ηλικία, και ο οργανισμός μου είναι δυνατός. Έτσι πιστεύω. Τώρα αν βγουν οι γιατροί και μου πουν ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι γιατί θα πεθάνουμε, θα το κάνω.

«Να σας ρωτήσω κάτι; Εσείς θεωρείτε, με τη λογική σας, δεν ξέρω αν έχετε άλλες πληροφορίες που δεν έχουμε εμείς, ο υπόλοιπος κόσμος ή αν όλοι εσείς στην τηλεόραση είστε πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους. Γιατί βλέπω αυτή τη στιγμή, πως όλοι οι δημοσιογράφοι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, είστε φανατικοί υπέρ του να γίνει το εμβόλιο και πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοιός. Δεν ξέρω τι ξέρετε παραπάνω από μας. Αυτό με προβληματίζει. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης στον «αέρα» της εκπομπής του Mega.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν.

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

«Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοκκινάκης.


Πηγή