Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η σέξι κολλητή της Τούνη που θα αναστατώσει τα τηλεοπτικά απογεύματα

Η σέξι κολλητή της Τούνη που θα αναστατώσει τα τηλεοπτικά απογεύματα

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει το My Style Rocks στις τηλεοπτικές οθόνες κι έγιναν γνωστές οι πρώτες παίκτριες που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Και μία από αυτές είναι η Στέλλα Πάσσαρη, που μόνο άγνωστη δεν είναι στο κόσμο των social media.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Μακεδονίας στο λογαριασμό της στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 53 χιλιάδες followers, οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η Στέλλα Πάσσαρη είναι γνωστή και ως η κολλητή της Ιωάννας Τούνη.

Άλλωστε, με την άλλη εκρηκτική Θεσσαλονικιά –που είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας – είναι και συνεργάτιδες, αφού έχουν στήσει το δικό τους e shop. Τα δύο κορίτσια κάνουν στενή παρέα και συχνά ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα social με τα likes να «πέφτουν» βροχή.

Το ίδιο συμβαίνει, όμως και με τις αναρτήσεις της Πάσσαρη στο Instagram, αφού η νεαρή κοπέλα συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους.


Πηγή