Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η Ashley Graham δείχνει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και καλεί τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο

Η Ashley Graham δείχνει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και καλεί τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο

Όποιος ακολουθεί την Ashley Graham, θα έχει διαπιστώσει πως δεν πρόκειται για μία celebrity που περιορίζεται στο να επιδεικνύει στιγμές της καθημερινότητάς της ή να διαφημίζει προϊόντα και να κάνει… give away. Το plus size μοντέλο είναι από τις διάσημες κυρίες που αρκετά συχνά χρησιμοποιεί τα social media για να περάσει τα δικά της μηνύματα σε πολλά θέματα.

Και το ίδιο έκανε και με την τελευταία της ανάρτηση, που κάνει αίσθηση και είναι από την πρόσφατη φωτογράφισή της για την καμπάνια της συλλογής Swimsuits For All‘s 2020. Μάλιστα, η Ashley Graham ζήτησε να μην γίνει καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες και κυρίως να μην εξαφανίσουν με photoshop τις ραγάδες στην κοιλιά της που απέκτησε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο σύζυγός της, Justin Ervin ενώ οι λήψεις έγιναν στο σπίτι τους στη Nebraska. Το μοντέλο πόζαρε γεμάτο αυτοπεποίθηση στο φακό του συντρόφου της με μπικίνι, απολαμβάνοντας με την ψυχή της την όλη διαδικασία, όπως βλέπουμε και στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Some things I love: a cute bathing suit and a backyard shoot with the family! We’ve had such great time making the most of this summer in Nebraska and these suits have me feeling great for my first summer as a mommy! 👙 @swimsuitsforall 📸 @mrjustinervin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Η Graham εξήγησε στο People γιατί δεν θέλει να γίνεται κανένα ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες της.

«Είπα ότι δεν θέλω να ρετουσαριστεί τίποτα. Θέλω όλοι να ξέρουν την αλήθεια. Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν ποια είμαι γιατί όλοι έχουν τη δική τους ιστορία», είπε. Και τόνισε πως οι ραγάδες εγκυμοσύνης είναι κομμάτι αυτού που είναι τώρα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της και οι άλλες γυναίκες να αισθάνονται δυναμικές όταν δείχνουν τις ραγάδες τους ή άλλες ατέλειες του σώματός τους.

«Πολλές από τις γυναίκες που μιλάω έχουν θέματα με την εικόνα τους, έχουν θέματα με το σώμα τους και την αυτοπεποίθησή τους», δήλωσε μεταξύ άλλων.




Πηγή