Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα νούμερα μου έφεραν τον καρκίνο

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα νούμερα μου έφεραν τον καρκίνο

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για την πίεση του ανταγωνισμού την παλιά κόντρα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

«Είμαι 50 χρόνια στη δημοσιογραφία και 42 στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση νιώθω λίγο σαν γκουρού. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να σταματήσω την τηλεόραση, όχι από ανάγκη προβολής, αλλά δημιουργίας. Ακόμη έχω να πω και να δώσω πράγματα.

Όλο αυτό που κάνω για μένα είναι ζωή. Δεν έχω καθόλου ενοχές ότι καλύπτω τη θέση ενός νέου γιατί έχω βγάλει τουλάχιστον 30 δημοσιογράφους. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ρεπόρτερ μου. Συγκρουστήκαμε και έφυγε.

Όταν την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ, τρελάθηκα και αρχίσαμε έναν καυγά. Τώρα είμαστε αγαπημένοι φίλοι. Η Αγγελική κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή τώρα απ’ ότι την έκανα εγώ τότε» ανέφερε, αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχω παραδεχθεί ότι έχω κάνει κίτρινα πράγματα στην τηλεόραση που μετανιώνω τώρα. Στην εκπομπή “60 λεπτά χωρίς μοντάζ” στο Mega το 1992 έκανα μερικές φορές κίτρινη δημοσιογραφία.

Τα νούμερα μου έφεραν τον καρκίνο και γι’ αυτό είμαι σε αυτό εδώ το κανάλι που δεν έχουμε ανταγωνισμούς. Έκανα χημειοθεραπείες και εκπομπή στο Alter γιατί ήθελα να αποδείξω στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός, αλλά εγώ. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι τρελός».

Και συμπλήρωσε: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι έχω καρκίνο, μου είπαν: αύριο πρέπει να ξεκινήσεις τη χημειοθεραπεία. Κι εγώ τους είπα: αύριο θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα πάμε στην Πάρο για διακοπές».


Πηγή