Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Οι επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το παλάτι του Κένσινγκτον δύο επίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι και της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκ για τον αρραβώνα τους.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του ερωτευμένου ζευγαριού, καθώς και μια έγχρωμη φωτογραφία όπου οι Χάρι και Μέγκαν ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Τις δύο φωτογραφίες τράβηξε ο φωτογράφος μόδας Alexi Lubomirski νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Ήταν μια απίστευτη τιμή να μου ζητηθεί να καταγράψω αυτό το υπέροχο γεγονός, αλλά και τεράστιο προνόμιο να προκληθώ για να μοιραστώ και να καταγράψω την αγάπη αυτού του νέου ζευγαριού», δήλωσε ο φωτογράφος.

«Δεν μπορώ παρά να χαμογελάω όταν βλέπω τις φωτογραφίες που τράβηξα, τέτοια ήταν η κοινή ευτυχία τους», συμπλήρωσε.

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ. Στις αρχές Δεκεμβρίου το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του.

Ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, και η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, ανακοίνωσαν στα τέλη Νοεμβρίου ότι αρραβωνιάστηκαν και ότι θα παντρευτούν το 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, έναν τόπο που συνδέεται αιώνες τώρα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

AP_17355433186497

localStorage.clear();


Πηγή