Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε πάρει δώρο στη σύζυγό του το φόρεμα της ταινίας «The Notebook»

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε πάρει δώρο στη σύζυγό του το φόρεμα της ταινίας «The Notebook»

Στην χθεσινή επιμνημόσυνη δέηση στο Staples Center του Λος Άντζελες για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Gigi χύθηκαν πολλά δάκρυα.

Η γυναίκα του Vanessa μίλησε για τα λατρεμένα μέλη της οικογένειάς που έχασε και, μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη ρομαντική πλευρά του συντρόφου της και πατέρα των 4 κοριτσιών τους.

Στην ομιλία της αποκάλυψε ότι κάποτε ο θρύλος του NBA της είχε κάνει δώρο το εμβληματικό γαλάζιο φόρεμα και τα παπούτσια που φορούσε η ηθοποιός Rachel McAdams στην ταινία «The Notebook».

«Όταν τον ρώτησα για ποιο λόγο επέλεξε το γαλάζιο φόρεμα, είπε επειδή πρόκειται για τη σκηνή που η Allie επιστρέφει στο Noah. Ελπίζαμε ότι θα γεράσουμε μαζί, όπως στην ταινία» εξήγησε συντετριμμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#ThrowbackThursday One of my favorite Valentine’s day gifts from my husband was the blue dress, shoes and THE notebook from the Notebook Movie he gave me years ago. (The notebook is a prop but it still has sentimental value). Happy Valentine’s Day! #tbt #Valentinesday #LoveStory #TheNotebook #Love ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) στις

Η σχεδιάστρια του φορέματος Karyn Wagner, μιλώντας στο Yahoo Entertainment, είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι Κόμπι είχε αγοράσει το φόρεμα.

«Δεν είχα ιδέα. Δεν είμαι φανατική με τα σπορ, και όσο και αν θαύμαζα την καριέρα του Κόμπι και όλα τα απίστευτα που είχε καταφέρει, δεν γνώριζα πολλά για τη ζωή του. Όταν το άκουσα είπα “τι; Τι τιμή! Τι τιμή να είχα δώσει τόση χαρά» είπε.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή