Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο φόβος του Νίκολας Κέιτζ

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Αμερικανός ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ για το εάν πρέπει ή όχι να αναλάβει να υποδυθεί τον Ρόναλντ Ρέιγκαν, καθώς ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φοβάται ότι ο ρόλος αυτός μπορεί να βλάψει την καριέρα του.

Στον 52χρονο ηθοποιό έχει προταθεί να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία που θα δείχνει τον συντηρητικό πρόεδρο με κολακευτικό τρόπο και ο Κέιτζ σκέφτεται πως αυτό ίσως να εξαγριώσει τους φιλελεύθερους πολίτες του Χόλιγουντ, ενώ αντίθετα η ταινία «Ρέιγκαν» στην οποία επρόκειτο να παίξει ο Γουίλ Φέρελ θα έδειχνε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο στα γεράματά του.

Ο εκπρόσωπος του Κέιτζ, Stephen Huvane, αρνήθηκε να σχολιάσει τη νέα ταινία λέγοντας ότι «είναι πάρα πολύ νωρίς, καθώς βρίσκεται στη διαδικασία συζητήσεων».

Ωστόσο το πεδίο για την δημιουργία μίας ταινίας με την ζωή του Ρέιγκαν είναι ανοιχτό μετά την αποχώρηση του Φέρελ από την παραγωγή της άλλης ταινίας την περασμένη Άνοιξη, όταν τα δύο παιδιά του εκλιπόντος προέδρου διαμαρτυρήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονταν ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με το σενάριο του Μάικ Ροζόλιο, η ταινία θα διαδραματίζονταν στις πρώτες ημέρες της δεύτερης θητείας του Ρόναλντ Ρέιγκαν, όταν φανερώνει τα συμπτώματα άνοιας που σχετίζονται με την ασθένεια Αλτσχάιμερ από την οποία ήδη πάσχει. Μια φιλόδοξη ασκούμενη αναλαμβάνει να πείσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ότι είναι ένας ηθοποιός που υποδύεται τον Πρόεδρο σε μια ταινία.


Πηγή