Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Παντρεύτηκε στα 55 του ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ

Μετά τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ, πριν τέσσερα χρόνια, λίγοι είναι οι φανατικοί εργένηδες του Χόλιγουντ, που επιμένουν να μη βάζουν… στεφάνι. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κουέντιν Ταραντίνο. Και λέμε «ήταν», διότι πλέον, δεν είναι, αφού ο διάσημος σκηνοθέτης το βράδυ της Τετάρτης πέρασε με δόξες και τιμές στο κλαμπ των παντρεμένων.

Η γυναίκα που κατάφερε να του φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι, δεν είναι άλλη από τη Ντανιέλα Πικ, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2009, αν και η σχέση τους όλο αυτό το διάστημα μετράει πολλά on off. Η νύφη είναι από το Ισραήλ, είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα, αλλά και μοντέλο, ενώ ο Ταραντίνο την περνάει 20 ολόκληρα χρόνια!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στο Λος Άντζελες, σε μία κλειστή τελετή με λίγους κι εκλεκτούς καλεσμένους. Αλλά, όπως αναφέρει το People, θα ακολουθήσει μία μεγάλη δεξίωση με πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους.

Ο 55χρονος σκηνοθέτης γνώρισε την Πικ το 2009, στο Ισραήλ, όταν βρέθηκε εκεί για την προώθηση του φιλμ «Inglourious Basterds». Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και παρόλο που τους χώριζαν 20 ολόκληρα χρόνια, έγιναν σε πολύ σύντομο διάστημα, ζευγάρι. Ωστόσο, η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, με πολλά σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις.

Άλλωστε, ο Ταραντίνο δεν ήταν υπέρ των σοβαρών δεσμεύσεων και η προσωπική ζωή ήταν ανέκαθεν δεύτερη στις προτεραιότητές τους, μιας και η δουλειά ήταν πάντα πάνω απ’ όλα. Αλλά να, που ο έρωτάς του για τη νεαρή Πικ αποδείχθηκε μεγάλος κι έτσι, ακόμη ένας φανατικός εργένης του Χόλιγουντ πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Το ζευγάρι, το περασμένο καλοκαίρι, είχε αρραβωνιαστεί και μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει φωτογραφία από την ημέρα εκείνη, όπου και ανακοίνωσε τον αρραβώνα. Μάλιστα, ο αρραβώνας ήρθε μετά από μία επανασύνδεση τους.

localStorage.clear();


Πηγή